Gürsel Haberleri

Gürsel Haberleri

Karamürsel'e sağlık müdürü atandı

Karamürsel'de uzun bir süredir boş olan ilçe sağlık müdürlüğüne atanan Dr. Musa Çallı'nın yakın bir zamanda göreve başlaması bekleniyor.

Karamürsel'de Engelli şahsı öldüren zanlı, aldığı cezayı duyunca bayıldı!

Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Korkunç katliam sonrası tutuklu sayısı 2 oldu

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı, vatandaşı kendisine küfür ettiği için öldürdü

Anadolu Partisinin Karamürsel ilçe Binası Açıldı

Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe Binası Açıldı Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe binasının açılışı gerçekleşti. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılışa katılanlar genel seçimler üzerine fikirlerini paylaştı CHP’den ayrılan Emine Ülker Tarhan’ın önderliğinde kurulan Anadolu Partisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ilçe binalarını açmaya başlayan Anadolu Partisi, son olarak Karamürsel ilçe örgütü binasının da açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, ilçe başkanı Gürsel Öztürk, ilçe yöneticileri, İzmit ilçe başkanı Gülgün Kasabal, il gençlik kolları başkanı Volkan Şişman, Gölcük ilçe başkanı Alper Sevim, ilçe kadın kolları başkanı Şermin Günaytan, Darıca ilçe başkanı Coşkun Deniz, milletvekili aday adayı Nilgün Bağaç ile partililer katıldı.