Güzellik Haberleri

Güzellik Haberleri

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Karamürsel'de ilginç görüntüler: Gören telefona sarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, gökyüzünde görülen ilginç bir fenomen dikkat çekti: merceksi bulutlar. Bu olağandışı bulut formasyonu, pek çok kişi tarafından görüntülendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Karamürseli canlı izlemek için tıklayınız

Meraklıları için müjde! Karamürsel'i canlı olarak izlemek artık mümkün. İlçe genelinde yer alan kameralar sayesinde, şehir içindeki olayları, güzellikleri ve günlük yaşantıyı canlı olarak takip etme şansına sahipsiniz.

Ecz. Handan Deveci Yılmaz yine bir ilke imza attı

Son teknolojilerin bulunduğu HYM Estetik ve Güzellik Merkezi, Karamürsel Devlet Hastanesi Karşısı (Handan Eczanesi yanı) adresinde düzenlenen tören ve dua sonrası, belediye başkanı tarafından kesilen kurdele ile açıldı

Burası Bodrum değil Marmara'nın incisi Karamürsel

Marmara'nın incisi Karamürsel yıllar sonra eski güzelliklerine geri dönüyor.

Kocaeli genelinde berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti!

Kocaeli genelinde Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Son dakika: İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine gönderildi

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine 11 Mayıs'ta açılacak olan berber, güzellik salonu, kuaförler ile ilgili yeni bir genelge gönderdi.

Bayanlar dikkat Nuray Aruz Türban Tasarım, make up

Karamürsel’de özellikle tesettürlü bayanlar başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanın Nuray Tayfur tarafından “Nuray Aruz Türban Tasarım, make up” açıldı.

Deniz sezonu 15 Haziran'da resmen açılıyor

Kocaeli’nin halk plajları, dünyanın en güzel plajlarını aratmıyor. Akdeniz sahillerinde görülebilecek ender güzellikteki plajlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eli değince cazibe merkezi haline geldi.

Karamürsel'de muhteşem bir güzellik merkezi daha açtıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Türkmen apartmanı altında muhteşem bir güzellik merkezi kapılarını halka açtı.

Kadınlar dikkat! Genç kadının başına gelenler sizede olabilir!

Kocaeli’de hizmet veren bir güzellik merkezine giden 29 yaşındaki Yeter K. Adlı kadının vücudunda yanıklar oluştu.

Ödüllü Fotoğraf Yarışmasına Davetlisiniz

Karamürsel Belediyesi’nin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini geniş kitlelere ulaştırmak, ilçenin tüm güzelliklerini sanatsal bir bakış açısı oluşturarak Üniversite öğrencileri tarafından görüntülenmesini sağlamak amacıyla Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenleniyor.

Karamürsel'in Yeni Cazibe Merkezi Dereköy Sahili 1.Etap Tamamlandı

İlçemizin yeni cazibe merkezi olacak olan Dereköy Sahil bandının ilk kısmı bitti.Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden birisi olan Karamürsel, Dereköy Sahili düzenleme projesiyle eşsiz güzellik ve uzunluktaki sahil güzergahını büyütmeye devam ediyor.

Güzel Karamürsel'de Ramazan manzaraları bir başka olur.

Ramazan ayında yapılan iftarlar ayrı bir güzellik ve coşku kaynağıdır. İftarlar, hem bireysel hem ailesel hem de toplumsal açıdan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yaşandığı önemli anlardır. İftar yemeği, kardeşliğin ve samimiyetin artmasını ve olumlu duygu ve düşüncelerinin gelişmesini sağladığı Ramazan ayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel’de de ayrı bir güzellikle oruçlar tutularak iftar saatlerine tatlı telaşlar başlayarak kimi içli pide kimi yumurtalı pide peşine koşarken kimileride boş çay bahçelerinde gazete okuyarak, kimileri balık tutarak vakit dolduruyorlar. İşte bu tatlı koşuşturma içinde bulunan Karamürsel’den görüntüler.

Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Engelliler Haftasını Kutladı

Karamürsel Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaokulu’nun Engelliler Haftasında öğrencilerin düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı. 10-16 Mayıs tarihleri arasındaki hafta “Engelliler Haftası” olması nedeniyle Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelliler İlköğretim ve Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Engelliler Haftası” etkinlikleri düzenlendi. Karamürsel Kültür Merkezinde düzenlenen program İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı ardından okul müdürü Kamuran Ögcem okul hakkında bilgi verirken Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu yaptı konuşmada’ onların dünyasına girdiğinizde öğlesine büyük güzellikler görüyorsunuz ki anlatılamaz bu nedenle engelli annelerin ellerinden öpüyorum dedi. Konuşmaların ardından Ahmet Gazanfer Bilge İşitme Engelli okulundaki öğrencilerin hazırladıkları Step, Şarkılar, Skeç, Halk Oyunları, Slayt gösterileri çok beğenilirken zaman, zaman duygulu anlar yaşayan konuklarda oldu. Program sonunda öğrencilerle birlikte konuklara çeşitli ikramlar sunularak etkinlik tamamlandı.

Ezgi Sertel İle Lezzet Haritası Karamürsel de

Show TV ekranlarında ilgiyle takip edilen, “Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası” program ekibi Karamürsel ‘de çekimler yaptı. Her Cumartesi ve Pazar Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşarak Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini ekrana taşıyan ‘Lezzet Haritası’ isimli programın bu haftaki durağı kendine has mutfağı, tarihi ve doğal güzellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan Karamürsel oldu. Aşıklar Tepesin‘de gerçekleşen çekimlerde kendine has menüsü ve yöresel yemeklerine hayran kalan sunucu Ezgi Sertel, karamürselin‘de tanıtıldığı programın çekimleri 5 saat sürdü.