Haber Karamürseltv Haberleri

Haber Karamürseltv Haberleri

Elektrikli Bisiklet ve Taksi Çarpışması: 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

"Karamürsel, D-130 Karayolu - Dün Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Kayacık Mahallesi D-130 kara yolunda, Y.E.P.'nin kullandığı elektrikli bisiklet ile 41 T 6028 plakalı ticari taksi çarpıştı.

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Silah gibi egzoz patlatmak nasıl bir keyif veriyor

Karamürsel'de vatandaşlar, gürültü kirliliğine neden olan motosikletlerin silah gibi egzoz patlatmasına en ağır şekilde ceza verilmesi isteniyor.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek

Karamürsel'in ağabeyi iş insanı Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek. 39. Karamürsel Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

Karamürsel Belediyesi yeni hizmet araçlarını tanıttı

Törene katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım; belediye hizmet araçlarının sayısının arttığını ve envanterlerini zenginleştirdiklerini açıkladı.

Tahir Büyükakın'ın ağzından söz çıktıysa o olur.

Karamürsel'de yıllardır yapılması beklenen her seçim zamanı söz verilerek yapılmayan, onlarca kaza ve can kaybı yaşanan kavşak sonunda yapılıyor.

Karamürsel'de el konulan tonlarca balık vatandaşa dağıtıldı

Karamürsel İlçesi Ereğli mahallesinde bulunan, Ereğli balık halinde ilçe tarım müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı ortak denetimlerde boy yasağına uymayan tonlarca balığa elkonuldu. El konulan balıklar ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Genç esnaf kalbine yenik düştü

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarindan 52 yaşındaki Emin Altıngül iş yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel'de icradan satılık daire ve arsalar

Karamürsel'de icradan satılık daire ve arsaların ilanları yayınlandı. İşte detaylar...

Yavru yunus silahla vurularak öldürüldü!

Karamürsel sahil şeridinde sabah spor yapan vatandaşlar sahil de kıyıya vurmuş yavru yunus balığının silahla vuruldugunu ve öldüğünü gördüklerin de çok üzüldüklerini dile getirdiler.

Karamürsel'de aşı olmayan öğretmenlerin sayısı açıklandı

Okulların açılması ile birlikte bölgemizde aşı olmayan öğretmenlerin sayısı ilçe, ilçe açıklandı.

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu, Karamürsele tam not verdi

TBMM Müsilaj Araştırma Komisyonu heyeti gün boyunca, Kocaeli'nde bir çok noktada incelemeler yaptıktan sonra, Ereğli Günay Balık Restoranda

Karamürsel'li gençler memleketlerine böyle sahip çıkar

Kocaeli Büyükşehir belediyesi park ve bahçeler bünyesinde çalışan, Karamürsel'li gençeler mesai saatleri bitmesine rağmen işleri

Karamürsel'de bir okul tadilata girdiği için açılamıyacak

Karamürsel’de bir okul yapılacak tamirat çalışması edeniyle 6 Eylül’de kapılarını açamayacak. O okullardaki öğrenciler başka okulda eğitime başlayacak, veliler ise bu duruma çok öfkeli

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! 5 yıldır yollarımızın yapılmasını bekliyoruz!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Osman Genç Sokak yolunun yapılması 5 yıldır bekleniyor ama hiçbir gelişme yok. Karamürsel Kayacık Mahallesi Osman Genç Sokak yaklaşık 5 yıldır asfalt bekliyor.

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın boş arazide ölüme terk edilmiş halde bulundu.

Karamürsel Jandarmadan BÜYÜK uyuşturucu operasyonu!

Karamürsel genelin de her geçengün artarak çoğalan kimyasal uyusturucular peynir, ekmek gibi sokaklarda satılırken, 15 kök uyuşturucu yakalayan jandarma ekipler büyük operasyonu basınla paylaştı.

Karamürsel'de nöbet geçiren genç hayatını kaybetti

Karamursel'de epilepsi nöbeti geçiren 19 yaşındaki Bedirhan G. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.