Haberkaramürsel Tv Haberleri

Haberkaramürsel Tv Haberleri

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de yüksek Senaiye mahallesinde gece geç saatlerde yağan kar yağışı etkili oldu.

Karamürsel'de okuyan astsubay öğrencisi Buğra Türkkan depremde yaşamını yitirdi

Karamürsel'de astsubay öğrencisi olan ve yarıyıl tatili için Maraş'a giden Buğra Türkkan depremde enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti

Kocaeli Meteorolojiden SON DAKİKA uyarısı!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, akşam saatleri için kar tahmini yaptı. Kar bu akşam başlayacak, bugün ve yarın ara ara karla karışık yağmur, ara ara kar yağışı görülecek, sonrasında ise kar yağışı kuvvetini artıracak.

Karamürsel kaza kurbanı 3 evladını gözyaşlarıyla uğurladı

Karamürsel Ereğli'de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 genç arkadaş Ayşe Gül Yılmaz (24), Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) son yolculuklarına gözyaşları arasında uğurlandı.

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

15 milyonluk beton alımı akılları karıştırdı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında “Kartepe-Başiskele-İzmit İlçelerinde Yapmış Olduğu Muhtelif İşlerinde Kullanılmak Üzere Hazır Beton Alımı” ihalesine çıktı. İhaleye iki firma katılım gösterirken işin yaklaşık maliyeti 5 milyon 678 bin TL olarak açıklandı.

Önce beş takla attı sonra tarlaya uçtu

Karamürsel Kent konut girişinde meydana gelen trafik kazasında ortalık karıştı. Meydana gelen trafik kazasında görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı süratle seyreden A. D.

Evinin bahçesine esrar eken kişi şikayet üzerine yakalandı

Karamürsel Akçat mahallesinde evinin bahçesine esrar eken şahıs şikayet üzerine yapılan baskın ile yakalandı.

Karamürsel Belediyesi iş yerlerini kiraya verecek

Karamürsel Belediyesi bünyesinde bulunan 2 dükkanı kiralama kararı aldı. Ereğli’de yer alan dükkanlar için kiralama ihalesi 28 Haziran Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Can Kurtaranlar hazırlıklarını tamamladı

Karamürsel plajları ve can kurtaranları ile yeni sezona hazırlıklarını tamamladı.

Karamürsel'de metamfetamin operasyonu

Kocaeli Narkotik ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortak operasyonu ile Karamürsel’de uyuşturucuya bir darbe daha vuruldu.

Mahallenin elektrik trafosu patladı

Öğle saatlerin de 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosu, bilinmeyen nedenle alev almaya başladı.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR!!!

Karamürsel Deva Partisi ilçe başkanlığı görevini yapan ve ilçe genelinde geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen mali müşavir Cüneyt Yücetepe’den AKP’ye sahte üyelik iddiası;

Karamürsel Kent Konutta korku dolu anlar

Karamürsel Kent Konutta genç kız henüz bilinmeyen bir neden ile bileklerini keserek intihar etti.

Bu acıya yürek dayanmaz!

Karamürsel'de küçücük çocukları mahallede bisiklet sürerken metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde hayatını kaybetmesi sonucunda açılan davada yargılanan herkes beraat etti.

Turan Bozdağ hayatını kaybetti

Karamürsel bir koca çınarını daha kaybetti. İlçe genelinde çok fazla kişiye sürekli olarak yardım yapan, mevzu Karamürsel olduğu zaman maddi ve manevi olarak her zaman elini taşın altına sokmaktan hiç bir zaman geri durmayan ilçenin son kalan koca çınarlarından Turan Bozdağ yaşamını kaybetti.