#Haberkaramürseltv Haberleri

#Haberkaramürseltv Haberleri

Karamürsel’de Psikolojik Danışmanlık Merkezi dualarla açıldı

Karamürsel’de hizmet verecek olan Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Karamürsel Gençlik destan yazıyor

Karamürsel Gençlik İstanbul’da kazandıErkekler Bölgesel Basketbol Lig’de mücadele eden Karamürsel Gençlikspor, önceki gün İstanbul deplasmanında Sportif Atletik Kulübü’nü 73-57 yendi, Play-Off’a kalmak adına çok önemli avantaj sağladı.

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Kocaeli sizinle gurur duyuyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona erdi İlimizi Karamürsel Gençlik, Gölcük Belediyespor ve Çayırova Belediyespor’un temsil ettiği Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı geride kaldı.