Halil Haberleri

Halil Haberleri

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Ekmek zammı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

Öğrenci yurdunda erkek çocuğa tecavüz

Yalova'da Halil Bağlı Talebe Yurdu'nda 12 yaşındaki U.E., yurtta Kuran ve Türkçe dersi veren 26 yaşındaki M.Z. tarafından cinsel istismara uğradı.

Karamürsel Emniyetten nefes kesen kovalamaca!

Karamürsel'de geçtiğimiz gece polisin dur ihtarına uymayarak kullandığı 16 ATL 695 Plakalı aracını görevli memurların üzerine süren Halil İbrahim A. (44)

Karamürselli genç kız babası için adalet arıyor

Karamürsel'de 9 yıl önce kaybolan arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi. İstenilen cezayı yetersiz bulan maktulün kızı, "9 yıl önce kayıp ilanıyla babamı aramıştık fakat babam kayıp değilmiş Halil Ö. isimli şahıs tarafından canice öldürülmüş.

Karamürsel bir yıldız daha çıkardı

Karamürsel İdmanyurdu alt yapısında forma giyen 2006 doğumlu stoper oyuncusu Halil Cengiz, Kayserispor’a transfer oldu.

Karamürsel Aksoy Bebe'nin sahibi vefat etti

Karamürsel'de faaliyet gösteren Aksoy Bebe Mağazası'nın sahibi olan Halil Aksoy, hayatını kaybetti.

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

MHP İlçe binasının kapılarını kırdılar!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Halil Koygun sokak üzerinde faaliyet gösteren, Karamürsel MHP İlçe binasına gece yarısı çok  iddialara göre Gebze ve Dilovası'ndan gelen çok sayıda kişi

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

DEĞİRMENDERE’DE KAVGA 1 ÖLÜ, 1 YARALI  

Değirmendere’de aralarında husumet olduğu iddia edilen kişiler arasında çıkan kavgada bıçaklanan Halil Kuru (30) yaşamını yitirirken, silahla ateş açılması sonucu 1 kişi ise yaralandı.  

Milli Eğitim’de müdürler değişiyor mu?

Kocaeli genelinde 5 ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılıklarında köklü değişim yaşanacağı dile getiriliyor.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNİ YEDİRMEYİZ!

Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisinde görevli başarılı Doktor Halil İbrahim Erol’a ve Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atılan bu iftira ve karalama kabul edilir gibi değil.

Kocaeli genelinde pide fiyatları belli oldu !

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı düzenlediği basın açıklamasında pide fiyatlarını açıkladı.

Halil Akbaba vefat etti

Karamürsel'in sevilen simalarından Halil Akbaba yaşamını kaybetti

Karamürsel Yeniden Refah Partisi her geçen gün büyüyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana sürekli yeni üye kayıtları ile büyüme sergileyen Yeniden Refah Partisi ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen

Karamürsel'de Bir Kişi Evinde Ölü Bulundu !

Kayacık Mah. Halil İbrahim Erdem Sok. Kalıcı konutlarda ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet mensupları.

Kardeş Payı Fast Food Karamürsel'de Açıldı

Kardeş Payı Fast Food Halil Maya, Dinçer Kazan ve Suat Beşli tarafından gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile kapılarını Karamürsellilere açtı.

Son dakika. Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı yaptığı açıklamada 275 gr pide fiyatının 2 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

Başarılı başkan Halil Yanık güven tazeledi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 53. Genel kurulu kooperatifin toplantı salonunda yapıldı.

Karamürsel'de esnafı canından bezdirdiler

Karamürsel Ereğli mahallesi hürriyet caddesi üzerinde açılan 120 m2 market için tam 10 bin lira ( 10.000.00 ) iş yeri açma ücreti vermek zorunda kalan Halil Yağcı yardım istedi.

Karamürsel'li genç doktor görev başında hayatını kaybetti

Karamürsel'li genç doktorun ani ölümü sevenlerini perişan etti.Özel Akademi Hastanesi Ortopedi doktoru Halil Ceylan bir hasta muayenesi sırasında yere yığıldı.  

Karamürselli güreşçi Mehmet Taşçı, annesini kaybetti

Karamürsel eşrafından merhum Halil YILDIRIM ın kızı merhum Mehmet TAŞÇI nın eşi pehlivan Mehmet TAŞÇI Yadigar ÇEVİK ve Zeynep ABANOZ un anneleri

İZMİT'TEKİ O KATİLİ BU FOTOĞRAF YAKALATTI

Taksici katilini bidonla benzin alması yakalattı İzmit'te, taksici Halil Güney'in ormanlık alanda öldürülmesinin ardından taksinin yakılmış halde bulunması üzerine

Akıllı telefon kullananlar bu haberi mutlaka okuyun

Siber güvenlik uzmanı Halil Öztürkci, uygulama marketlerinden indirilen uygulamalar hakkında uyarıda bulundu. Öztürkci, online bankacılıkta şifre işlemlerine

Osmangazi Köprüsü Büyük Zarar Ediyor, Cebimizden Çıkan 20 Milyon Dolar

Osmangazi Köprüsü'nde geçiş ücretlerinin aşırı pahalılığı iki haftada anlaşıldı. Devletin kasasından 20 milyon dolar çıktı.

Halil Yanık Tekrar Başkan Seçildi

Halil Yanık tekrar Başkan, Bugün Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin kurultayı düzenlendi.