Hata Haberleri

Hata Haberleri

Medula Reçete Sistemi Güncellemesi ve Eczane Mağduriyeti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek taraflı kullanıcısı ve yöneticisi olduğu Medula Reçete Sistemi, eczacılar ve eczaneler açısından fiyatlandırmaya müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıya sahiptir.

Karamürsel Çamçukur'da Toprak Kayması

Karamürsel Çamçukur'da Toprak Kayması: Belediye ve İSU Hatası Yol Çökmesine Neden Oldu

Karamürsel halkı ve esnafı emniyet yetkililerine seslendi

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek

Karamürsel geneli hatalı parklar sorun olmaya devam ediyor

Karamürsel genelinde esnafların mal indirip yüklemesi için oluşturulan ceplerin, uzun süreli şahsi veya ticari araçların park etmesi nedeniyle sürekli sorun yaşayan ilçe esnafı, trafik polisleri ve zabıtalar sürekli büyük bir çaba gösterselerde

İşte Karamürsel'de bulunan 206 hasarlı binanın adresi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem ve sonrasında yıkılan ve hasar alan binalar sonrası yeniden Karamürsel'de deprem korkusunu gündeme getirdi.

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

43 Yıllık hizmet sona erdi

1979 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan Mehmet Sayım Ergen, 1998 yılından itibaren kutsal mesleğini ilimizde sürdürdü. Ergen; Hatay, Siirt ve Batman’da öğretmenlik yaptıktan sonra  1994 yılında ilimize atandı.

Ferhat Aydoğan, oyuncu Bergüzar Korel’e Sahip Çıktı

Ferhat Aydoğan Mükremin Olayında Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel’e Sahip Çıktı Son Vakit baş yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan 2.Mükremin çakışı. Aydoğan Bergüzar Korel’e sahip çıktı ve kaleme aldığı yazısında şu sözlere yer verdi ;

Hatalı denetim yapan firma ve sahibi ceza aldı

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yasaklama kararları yer aldı. Karamürsel'de 1 firmaya 1 yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verildi.  

Hatalı kararlar veren hakime tepki gösterdi maç iptal edildi

Hakeme saldırdı, maç yarım kaldı 2.Küme E Grubu’na dahil Pazar günü Karamürsel Stadı’nda Kızderbentspor ile Karamürsel İdman Yurdu arasında oynanan karşılaşma 80’nci dakikada yarıda kaldı.

Arabalar kaldırımlarda! Okul çocukları yollarda!

Karamürsel genelinde özellikle okul giriş ve çıkış saatlerin de, yapılan hatalı parklar velileri canından bezdirdi.

Hatalı parklar esnafı ve vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde kaldırımların genişletilmesi ile daraltılan yollar vatandaşların ve esnafın başına dert oldu.

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.

Tepeköy göleti 10 ay sonra su tutacak!  

İmalatındaki bazı hatalar nedeniyle su tutamayan Karamürsel Tepeköy’deki göletin ihale süreci tamamlandı.  

Abiş ailesinin acı kaybı 

Gölcük Ulaşlı eski belediye başkanlarından Nihat Abiş ve Burhan Abiş’in amcaları İsmail Abiş(88) organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 

Yıldırım Sezer, İsmail Yıldırım’a seslendi! Var mısın ?

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediyesi de 3.100 fidan ile destek verdi.

Baraj bitti ama 2 yıl sonra açılacak! Bu nasıl bir proje?

Karamürsel'de 4 yıl önce başlayan ve geçtiğimiz gün yapımı tamamlanan, İhsaniye barajı 2 yıl sonra açılacak! Sebebi ise bu kadarına pes dedirten cinsten...

Honda dünya genelinde 1.4 milyon aracı geri çağırdı!

Honda, dünya çapında 1.4 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı. Geri çağırmanın sebebinin, bazı araçlarda bulunan hatalı yakıt pompası olduğu belirtildi. Geri çağrılan araca sahip olup olmadığınızı VIN numarası ile kontrol edebileceksiniz.

Son dakika: İdlib'de şehit sayısı yine yükseldi!

Son dakika haber: İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit haberleri geldi. Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" açıklamasında bulundu.

Karamürsel’de kaybolan cüzdan, Hatay’dan gelen mesajla sahibine ulaştırdılar

Memleketi Hatay'a giderken cüzdanını Karamürsel otobüsünde kaybeden yolcunun annesinden gelen mesajla cüzdanı hemen bulunarak sahibine ulaştırıldı

BİRİ EZİLİNCEMİ ÖNLEM ALINACAK

Karamürsel'de okul çevrelerinde yaşanan hatalı parklar aileleri tedirgin etmeye devam ediyor.

KÜÇÜK ÇOCUKLAR VE ARAÇ SÜRÜCÜLERİ ÇARESİZ

Karamürsel'de özellikle ilk okulların çevrelerinde yaşanan hatalı parklar nedeni ile küçük okul çocukları ve araç sürücüleri sürekli tehlike yaşadıklarını belirttiler.

7 yaşındaki İşler'in bilirkişi raporu 6 kişiyi sorumlu tuttu

Üzerine okulun demir kapısının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki İşler ile ilgili bilirkişi raporunda kapının hatalı yapıldığı belirtildi. Bilirkişi, okul müdürü dahil 6 kişiyi kusurlu buldu. Hayatını kaybeden 7 yaşındaki İşler’in avukatı raporun yetersiz olduğunu söyledi

Karamürsel'de mezarlık fiyatları dudak uçuklatıyor!

Karamürsel'de son zamanlarda vatandaşlar astronomik rakamlarda olan mezar fiyatlarına tepki göstermeye başladı.

Trafik denetimlerinde yeni dönem! 5 dakikada kontrol edilebilecek.

Yeni geliştirilen cihaz ile tükürük, kan ve idrar gibi vücut sıvılarına ihtiyaç duyulmadan 5 dakikada sıfır hata ile nefesten alkol ve uyuşturucu madde testi yapılabiliyor.

Karamürsel'de parasını veren müteahhit düdüğü çalıyor!

Karamürsel Belediyesi son zamanda mantar gibi sayısı artan müteahhitlerin yaptıkları hataları görmezden gelince ceremesini gariban vatandaş çekiyor.

MEB'den "açıköğretim kurumları sınavları" açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB), açıköğretim kurumları sınavlarına 4'ten fazla ders için giren adayların cevap kağıtlarında, teknik bir hatadan dolayı eksik kodlama alanı ayrıldığı bildirildi.

Acı haberi Başbakan Yıldırım verdi. Afrin'de 3 şehidimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerin şehit olduğunu söyledi. Bitlis'te de teröristlerin tuzakladığı el yapımı

Karamürsel Emniyet hatalı parkların kökünü kazıyacak

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ilçe genelinde özellikle engelli park yerleri başta olmakla beraber, park yasağı olan yerlere araçlarnı park eden vatandaşları defalarca