Hazırlık Haberleri

Hazırlık Haberleri

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Ahmet Çalık, sorunları çözmeye geliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yoğun bir hazırlık içerisinde

RES için 25 Aralık’ta ÇED toplantısı var!

Karamürsel RES için 25 Aralık’ta ÇED toplantısı var! Karamürsel’de yeni bir RES projesi için daha hazırlıklar başlamıştı.

Yerel seçimler yaklaşıyor, sürpriz başkanlar sahneye çıkıyor

Bölgemizde yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Karamürsel Belediyesi, Altınova Belediyesi ve Kaytazdere Belediyesi için çok sürpriz isimler kadroları ile hazırlıklara başladılar.

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.

Karamürsel'deki orta hasarlı bina ve iş yerlerinin tam listesi

17 Ağustos 1999 tarihinde bölgemizde meydana gelen büyük deprem felaketi sonrası, Karamürsel'de orta hasar alan daire ve ticari alanların akıbeti ne oldu?

Can Kurtaranlar hazırlıklarını tamamladı

Karamürsel plajları ve can kurtaranları ile yeni sezona hazırlıklarını tamamladı.

Karamürsel’de deniz sezonunu  gençler açtı

 Kocaeli Büyükşehir belediye ekipleri tarafından plajların pandemi kuralları kapsamında açılmasına karşılık son hazırlıklarını bitirirken ilçenin gençleri deniz sezonunu açtılar.

Bölgemize kar fena halde geri geliyor!

Meteoroloji'nin hava tahminlerine göre ilimizde kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Fırıncı esnaflarının talebi ile ekmek zammı için hazırlıklara başladı

Önümüzdeki hafta hazırlıkları tamamlaması beklenen oda yüzde 15 ile 20 arasında zam talep edecek. Zam ile birlikte 1 lira 75 kuruş olan ekmeğin 2 lira olması bekleniyor.

Karamürsel’de Ak Partili gençler temayül istiyor

Karamürsel Ak Parti gençlik kolları ilçe başkanlığı için birçok başarılı isim hazırlık yapıyor. Fakat gençlik kolları başkanının temayül ile belirlenmesi için

Okulda korona virüs süreci nasıl yönetilecek? Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa ?

Bu sabah itibarıyla korona virüs sürecinde önemli bir adım atıldı. Okullarda ilkokul 2, 3, 4 ile 8, lise hazırlık ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yanı sıra özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

Karamürselli balıkçılar “Vira Bismillah” dedi

Karamürsel'de hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, kıyıda toplanan yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde denize açılarak "Vira Bismillah" dediler.

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Dikkat edilmezse Karamürsel büyük tehlike altında

Havaların ısınması ve plajların hazırlıklarının tamamlanması ile özellikle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Karamürsel’de binlerce insanın çevre

KARAMÜRSEL PLAJLARINA 40 KAMYON KUM

Yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karamürsel plajlarında hazırlık çalışmaları devam ediyor.

KARAMÜRSEL EMNİYET TAM KADRO YILBAŞINA HAZIR

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel halkının yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Karamürsel AK Gençler kongre hazırlıklarına dört koldan saldırdı

Karamürsel AK Parti gençlik kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'nde katılacağı 5. İl Gençlik Kolları, Olağan Kongresi için arı gibi çalışıyorlar.

KARAMÜRSEL’DE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Kocaeli Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitim Projesi devam ediyor.

Türkiye'ye ikinci işgal planı hazırlıkları!

ABD'nin Suriye'de YPG'ye gönderdiği silahların Türkiye'de ikinci işgal için kullanılacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı evleniyor

Nisan ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine sevgilisi Acun Ilıcalı ile evleneceğini duyuran Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı.

Karamürsel'e özel okul geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına Karamürsel ilçesini katmak için hazırlıklarını sürdürüyor

Çetin Öksüz, yarınki seçim için bütün hazırlıklar tamam

MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, “Karamürsel’de MHP’nin sesi hem referandumda hem de yerel seçimlerde daha gür çıkacak” dedi.

Yeni müfredat taslağı görüşe açıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), bir yıldır hazırlıkları süren tüm öğretim kademelerindeki 51 zorunlu derse ait yeni müfredat taslak programı,

Balıkçılar Aylar Sonra Bugün Vira Bismillah Diyecek

1 Eylül’de bitecek olan Av yasağı sebebiyle Ereğli’de denize açılacak balıkçılar hazırlıklarını tamamladı.

Osman Gazi Köprüsü açılış hazırlıkları tamam

Gebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçişi olan İzmit Körfezi'ni birbirine bağlayan Osman Gazi Köprüsü'nde açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Köprü, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla ulaşıma açılacak. Açılışta 10 bin kişiye iftar verilecek.

Karamürsel'de Parkurlu Doğa Yürüyüşü

Karamürsel'de hazırlıkları biten uluslararası standartlardaki doğa yürüyüşü parkurlarının tanıtımı amacıyla yürüyüş tertip edildi.