Hekim Haberleri

Hekim Haberleri

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde Yeni Doktor Göreve Başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir doktor atanarak göreve başladı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Hekimi Fatma Serenay VARDAR, hastanenin FTR Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Şehir Hastanesine başhekim atandı

Kocaeli Şehir Hastanesinin açılmasının üzerinden 9 ay geçtikten sonra başhekim ataması yapıldı. Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Bahri Elmas, 2 Ocak Salı günü Şehir Hastanesinde iş başı yapacak.  

Uzm.Dr. İnci CAZKER göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Uzm.Dr. Adnan CANVEREN hastanenin yenilenen fiziki yapısı sonrası her geçen gün doktor eksiklerinin tamamlanması için elinden gelen çabayı göstermeye devam ediyor.

Yani KBB uzmanı hasta kabulüne başladı

KBB Hastalıkları Uzman Hekimi Op.Dr. Hüseyin ÖZTARAKÇI Karamürsel Devlet Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başlamıştır.

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Karamürsel Devlet Hastanesi Yeni Başhekimi belli oldu

Karamürsel'de uzun yıllardır görev yapan ve gerek efendi kişiliği gerekse doktorluğu ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzm. Dr. Adnan Canveren başhekim oldu!

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

MHRS'den randevu alacaklar dikkat! Doktorlar 6 gün iş bırakıyor

Kamu sağlık sendikası Hekimsen, doktorların mayıs ayında 6 gün iş bırakacaklarını duyurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada 5,6,17,18,26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtilirken "Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Uzm. Dr. Erkan Çelik' çirkin iftiralar!

Karamürsel Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Erkan Çelik'e çirkin iftiralar atan kişilerin iftiraları elinde patladı.

Dr. Resul Patan kalbine yenik düştü

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, 2019 yılında Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel Devlet Hastanesi ihaleye çıkıyor!

Karamürsel Devlet Hastanesi büyük bir ihale ile yemek alımı yapmaya hazırlanıyor.

Başhekim Erkan Çelik Korona oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik’in korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirilen Çelik’in tedavi sürecini evde geçirdiği bildirildi.

DİŞ HEKİMİ ERDAL SEZGİN YAŞAMINI YİTİRDİ

Karamürsel’e çok uzun bir süre önce yerleşen ve ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdal Sezgin (84) yaşadığı rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybetti.

İşte Karamürsel'e atananların tam listesi

Kocaeli’ne 238 yeni hekim atandı! Sağlık Bakanlığı 94. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçlandı.

Karamürsel Devlet’te gebelik testi yaptıranlar dikkat!

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde kadın polikliniğine giden yaklaşık 30’u aşkın bayanın yapılan gebelik testinin yanlış yapıldığı öğrenildi ‘Sen hamile değilsin’

Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine koordinatör olarak atandı.

Bazı tiroid nodülleri ameliyatsız tedavi edilebiliyor

Biyopsi yapılarak kanser olmadığı tespit edilen küçük nodüllerde, hastaların 6 aylık periyotlarla hekim kontrolüne gitmesi gerektiğinin altını çizen Endokrin Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erhan Ayşan

Kocaeli genç doktor intihar etti

İzmit Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görevli Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Tolga Yazıcı hastanedeki çalışma odasında meslektaşları tarafından ölü olarak bulundu.

YA DOKTOR YOK! YA RANDEVU YOK!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşın çilesi bitmek, tükenmek bilmiyor!

Karamürsel Devlet Hastanesi personeli sertifikalarını aldı

Karamürsel Devlet Hastanesi’ne tedavi için başvuran İşitme engelli bireylerin, iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması amacıyla düzenlenen kursa

Karamürsel'de bıçaklanan kahveci ağır yaralandı

Karamürsel'de dün gece geç saatte meydana gelen olayda 1 kişi ağır yaralandı.

Cumhurbaşkanı çocuk yapın diyor! Karamürsel'de doktor yok!

Ülkemizde genç nüfusun artması için sürekli çağrı yapan başta Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok siyasi lider bu çağrıyı yapıyorlar fakat ilçede koca devlet hastanesinde doğum yaptıracak doktor yok!

Dr. Erkan Çelik Karamürsel Devlet Hastanesinde devrim yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Dr. Erkan Çelik gece gündüz demeden çalıştı ve hastanede devrim yaptı.

Karamürsel'in çok özel misafirleri vardı

Karamürsel'in en özel misafirleri. Down Kafe’de kendilerini ziyaret eden Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi

Sahipsiz Karamürsel halkı hastalıktan kırılıyor!

Karamürsel'de uzun bir süredir çok sayıda vatandaş grip ve solunum yolları enfeksiyonu ile Karamürsel Devlet Hastanesine tedavi için gidiyordu. Fakat son 10 gündür başta "K.B.B"

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne Veda

Karamürsel Devlet Hastanesinde beş yıldır Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan ve Gölcük Devlet Hastanesine Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak

İşte Kocaeli'nin yeni Başhekimleri

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermek üzere yapılan yeni yönetici ve uzman atamalarının birçoğu tamamlandı.

KARAMÜRSEL DEVLET’TE HEKİM VE HEMŞİRELERE AİDS EĞİTİMİ

HIV (İnsan Bağışıklık Yetmezliği Virüsü), doğrudan bağışıklık sistemine zarar veren bir virüs olup bu virüsü taşıyan insanlar “HIV pozitif” olarak adlandırılır.