Helikopter Haberleri

Helikopter Haberleri

Arif Cez son yolculuğuna uğurlandı

İtalya'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Arif Cez, son yolculuğuna yüzlerce kişinin göz yaşları ile uğurlandı. Gülşah Cez eşini son yolcuğunda bir an olsun yalnız bırakmadı.

Arif Cez bugün defnedilecek

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "İpek Kağıt " fabrikası müdürü Arif Cez genç yaşta geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Cenazesi bu gün memleketi Bursa'da defnedilecek.

Karamürseli kahreden ölüm

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İpek Kağıt fabrikası müdürü Arif Cez geçirdiği elim bir helikopter kazası nedeni ile genç yaşta hayatını kaybetti.

Bitlis'teki helikopter kazasından ilk görüntüler

Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığını, 9 personelin şehit olduğunu, 4 personelin yaralandığı öğrenilirken, kaza yerinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı.    

Sancaktepe’de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandılar

Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 4 askerin cenazesi, İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderildi.

Şırnak'ta helikopter düştü: 13 asker şehit oldu

Şırnak'ın Şenoba ilçesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarpan bir askeri helikopter düştü. TSK, 13 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Tunceli'de Emniyet'e ait Sikorsky S-70 tipi helikopter düştü: 12 şehit

Tunceli'de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Sikorsky S-70 tipi helikopter düştü.

Tunceli’de düşen helikopterdeki personelin isim listesi

Tunceli’de 12 personeli taşıyan ve radardan kaybolan helikopterde bulunanların isimleri belli oldu

Tunceli'de Emniyet'e ait helikopter düştü!

Tunceli'de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Sikorsky S-70 tipi helikopter düştü.

İstanbul'da helikopter düştü

Son dakika: İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 11.16'da kalkan TC-HEZ tescilli Sikorsky S-76 tipi helikopter Büyükçekmece'de saat 11.21'de düştü.

Türkiye genelinde 50 bin polisle operasyon

Türkiye'de dev operasyon! 81 ilde 50 bin 696 polisin katılımıyla huzur operasyonu yapılıyor. Operasyona 12 helikopter, 19 deniz aracı destek veriyor.

Gaziantep'te büyük patlama

Bazı görgü tanıkları, çatışmanın ardından bir patlamanın gerçekleştiğini ifade ederken, çok sayıda helikopterin havalandığı bilgisi de aktarılıyor

VALİ UYARDI ''İTİBAR ETMEYİN''

Kocaeli'de Cengiz Topel'de silah seslerinin duyulduğu ve Helikopter ve uçakların uçtuğu iddialarına itibar etmeyin gerçek değildir !