Hemşehri Haberleri

Hemşehri Haberleri

Fevzi Utaş taziye mesajı yayımladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Sayın Hasan Bitmez'in, Meclis çalışmaları esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığına şahit olmuştuk.

Karamürsel Ak Parti kan kaybetmeye başladı

Karamürsel Ak Parti’de istifalar tek, tek hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

Yıldırım, sevenleri ile İznik yolunda bir araya geldi

Karamürsel genelinde düzenlenen mitingler ile hemşehrileri ile bir araya gelen Başkan İsmail Yıldırım Kayacık Mahallesi İznik Yolunda

Acil kan aranıyor

İzmit Akademi Hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan Karamürselli bir hemşehrimiz için çok acil ( 0 ) Rh - Kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin, Yavuz Şenoğlu isimli kişiye 05433296925

Meral Akşener'e Saldırı, Akşener Açıkladı

MHP genel başkan adaylarından, İzmitli hemşehrimiz Meral Akşener’in bayramlaşma programına bir grup ülkücü saldırdı.

İsmail Türüt Karamürsel'de

Karadeniz müziğinin vazgeçilmez isimlerinden olan İsmail Türüt Karamürsel'de hemşehrileri ile buluştu.

Gazetemiz Sizin Sayenizde Günlük 12.000 Tirajını Aştı

Bugün elimize geçen Temmuz ayına ait dünyanın en büyük arama motorları olan google ve Alexa arama motoru verilerine göre karamürsel'de yaklaşık 7 aydır olduğumuz gibi yine en yakın rakibimize binlerce fark atarak gerek Karamürsel gerekse Türkiye sıralamasında zirveye doğru ilerlediğimizi siz sevgili takipçilerimizle paylaşmak istedik.Başta Karamürselli hemşehrilerimiz ve tabi bizi takip eden bütün takipçilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Karamürselli Şeyda Öğretmen İçin Birlik Olma Zamanı

Karamürselli hemşehrimiz Şeyda Gökçe Bakan, 2014 yılında ataması gerçekleşince ilk görev yeri Van olmuştu. 28 Kasım’da da mesai bitimi okul çıkışında da şehir merkezine gittikleri sırada yoğun kar yağışı dolayısıyla araçlarının kontrolünü kaybederek bariyerlere çarpması sonucunda kaza meydana gelmiş ve Şeyda öğretmenin boynu kırılmıştı. Bir ayda art arda 4 ayrı ameliyata girdi.

Beton yolda kazalar hız kesmeden devam ediyor

Karamürsel D-130 kara yolu Karamürsel girişi ile çıkışı arasında yer alan beton yolda kazalar hız kesmeden devam ediyor. Sabah saatlerinde bir tır kayarak bariyerleri biçti ve tırın dorsesi yolun diğer tarafına geçti . Olaydan can kaybı yaşanmazken maddi zarar meydana geldi. Aradan bir kaç saat geçmeden bu sefer yine aynı yerde Gulf Petrolün karşısında bir tır ışıklarda durunca arkasındaki minibüs duramayarak tırın dorsesine çarptı.Minibüs sürücüsü hızının sadece 30 yada 40 km olduğunu frene dokunması ile aracın altından kayarak öndeki dorsenin altına girdiğini söylerken 'Burada bu kadar kaygan bir yolun olduğunu nereden bile bilirdim az daha dorse şoför mahalline girecekti çok korktum' diyerek yetkililere sitem etti. Bizde buradan yüzlerce defa uyarmamıza rağmen tekrar özellikle Karamürselli hemşehrilerimize bir daha söyleyelim yağmurlu havalarda lütfen özellikle beton yolda çok ama çok dikkat edin. Hızınız ne kadar yavaş olursa olsun takip mesafenizi lütfen koruyun herhangi bir mal veya can kaybına karşı dikkatli olmanızı tekrar hatırlatıyoruz.

Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı. Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.