Hemşeri Haberleri

Hemşeri Haberleri

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Karamürsel Ak Parti kan kaybetmeye başladı

Karamürsel Ak Parti’de istifalar tek, tek hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

DEREKÖY HALKINDAN BÜYÜK DESTEK

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık dün akşam Dereköy mahallesinde düzenlenen mitingde yüzlerce hemşerisine seslendi.

RİZELİLER KONGREYE GİDİYOR

İlimizin en aktif ve en faal hemşeri derneklerinden olan Kocaeli Rizeliler Derneği 14 Ocak Pazar günü kongre yapıyor

Bakır Madenliler, Şehit Fethi Sekin için Mevlit okuttu

Karamürsel Bakır Madenliler Kültür Derneği, İzmir’deki Adliye saldırısında hain teröristler ile kahramanca çatışırken şehit düşen hemşerileri Fethi Sekin için mevlit okuttular.

Liderliğimiz Tescillendi.

Başta Karamürselli hemşerilerimiz ve tabi bizi takip eden herkese Teşekkürler. Sadece 15 ay önce girdiğimiz bu sektörde her gün güçlenerek yol almaz bize tarifi mümkün olmayan bir onur ve gurur veriyor. Daha dün gibi hatırladığımız Kocaeli gazeteler sıralamamızı 72. Basamaktan 30. Basamağa çıkarmak ve Karamürsel’de yaklaşık 7 Aydan bu yana günlük hedefimiz 5000 Tıklanmayı geçiyor olmamız siz saygıdeğer takipçilerimiz tarafından ilgi ve alaka görmemiz bizleri çok ama çok mutlu ediyor. Arazisine el konan vatandaşı haklı bulan mahkeme, kamulaştırmasız el konan 47 dönümlük arazi için Orman Genel Müdürlüğü'nü vatandaşa 2 milyon 26 bin lira tazminat ödemeye mahkum etti.