Hendek Haber Haberleri

Hendek Haber Haberleri

Son Dakika: Sakarya'da patlama şehitlerimiz var

Hendek'te meydana gelen patlamada; 2’si patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personelimiz şehit oldu, 6 personelimiz yaralandı.

Havai fişek fabrikası alev alev yandı

Son dakika: Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan acı haber geldi! 2 can kaybımız, 73 yaralımız var

Türk kahvesi gut hastalığından koruyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Romatoloji Bölümü'nden Doç. Dr. Meryem Can, kronik eklem ağrılarına yol açan gut hastalığından korunmanın yollarını açıkladı. Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman ve 14. Louis gibi tarihteki ünlü isimlerin gut hastalığından muzdarip

Karamürselli Gülhanım Kara büyük bir başarıya imza attı

Karamürsel'in yakından tanıdığı aynı zamanda Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi Ahmet Çalık'ın kız kardeşi Gülhanım Kara büyük bir başarıya imza attı.

Silah operasyonu Hendek'e sıçradı

Kocaeli merkezli başlatılan silah ve uyuşturucu operasyonu Sakarya'nın Hendek ilçesine kadar uzandı.

Arkadaş hatırı 12 yıla patladı

Kocaeli’de birbirlerine kendi kullandıkları uyuşturucudan verdiklerini iddia eden ve bu uyuşturucu için yine birbirlerinin cebine 40 TL para koyan iki kişiye 12’şer yıl hapis cezası verildi.

Mahkumlar Hendek'e sevk edilecek

Kandıra’da bulunan kadın açık cezaevi kapatılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, 'Kadın mahkumlar Sakarya’ya nakledilecek' dedi.

Emeklilere büyük müjde! Bu haber çok önemli okuyun ve paylaşın!

Tüketici Mahkemesi, bankaların, alacakları nedeniyle emeklilerin maaşından yaptıkları kesintinin hukuka aykırı olduğuna hükmetti. Mahkeme, yapılan kesintinin iadesine ilişkin hakem heyeti kararını onarken yargılama giderlerini de bankanın üzerine bıraktı.

Sakarya'da kızını boğulmaktan kurtaran baba yaşamını kaybetti

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde denizde akıntıya kapılan küçük kızını kurtaran, kendisi de son anda kıyıya çıkarılan Fuat Elik (43), tedavi gördüğü hastanede yapılan

Karamürsel Amerikan üssü kapatıldı!

1975 yılında Bülent Ecevit başkanlığındaki bakanlar kurulu İncirlik hariç tüm Amerikan üslerini kapatmıştı. 25 Temmuz’da kapatılan üsler arasında Karamürsel’deki üs de bulunuyordu.

İş arayanlar dikkat! Kocaeli Üniversitesi personel alacak!

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere 188 sözleşmeli personel alınacak.

Karamürsel'de trafik kazasında bir aile yok oldu!

Karamürsel'de 24 Haziranda meydana gelen trafik kazasında bir aile yok oldu.

Kesilen ağaçların sahibi açıklama yaptı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde çok sayıda duyarlı vatandaşın tepkileri ile gündeme gelen ve bir çok kesim tarafından tepki alan ağaç kesimi ile alakalı konuşan arsa sahibi. İşin doğrusunu şu şekilde anlattı.

Meteoroloji dolu konusunda uyardı! Vatandaş önlemini böyle aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış açıklamasının ardından uzmanlardan gelen dolu uyarısı vatandaşları alarma geçirdi.

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Cam silerken 2 kattan düşen kadın ölüden döndü

Karamürsel'de cam silek isteyen yaşlı kadın 2. kattan düştü. iridli.

Alkollü sürücü faciayı kıl payı atlattı 1 yaralı

Karamürsel istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan ismail adıyaman idaresindeki 34 YH 1652 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada sürücü yaralandı.

Kaçak bina yapana'da yaptıranada hapis cezası

Türkiye'deki 26 milyona yakın binanın yüzde 60'ının devletle ihtilaflı olduğunu, cüzi bir bedel karşılığı 'imar barışı' getireceklerini açıklamıştı.

Bisikletleri ile Karamürsel'den Dilovası'na geçtiler

Avrupa Günü ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bir araya gelen 150 bisikletli, yağan yağmura aldırış etmeden bisikletleri ile 20 kilomelik yolu katederek Osmangazi Köprüsü'nden geçti.

Tersane işçisi yaşamını kaybetti

Tersanede kaynakçı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Abdullah Yazıcı, dün akşam Körfez'de geçirdiği feci bir kazada hayatını kaybetti.

Son Dakika CHP'li Bülent Tezcan: Cumhurbaşkanı adayımızı açıklıyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Komşuda katliam gibi kaza 7 ölü çok sayıda yaralı

Edinilen bilgiye göre, Hendek ilçesi Çamlıca mevkiinde, Mardin'den Sakarya'ya fındık toplamak için gelen işçileri taşıyan ve işçileri fındık bahçesine götürmekte olan traktör

Ali Gaffar Okkan, Şehit oldu

Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’a düzenlenen suikastın üzerinden tam 16 yıl geçti. Okkan, şahadetinin 16. Yılında Türkiye’nin birçok yerinde unutulmadı.