Hızla Haberleri

Hızla Haberleri

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Yeniden Refah Partisi Üye Kayıtları Hızla Artıyor

Karamürsel'de siyasi dengelerin yeniden şekillendiği bir dönem yaşanıyor. AK Parti'nin meclis üyelerini açıklamasının ardından, ilçede Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir geçiş yaşanıyor.

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Kocaeli Valiliğinden fırtına uyarısı

Valilikten fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği yarın Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 75 kilometre hızla esmesi bekleniyor.  

Karamürsel halkı ve esnafı emniyet yetkililerine seslendi

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek

Kocaeli CHP Teşkilatından Ahmet Çalık ve ekibine tam destek

Karamürsel’de CHP’nin adayı netleşti. 31 Mart 2023’te gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde partilerin seçim çalışmaları da hızlanıyor. Bu kapsamda CHP Kocaeli’nin Karamürsel Belediyesi Başkan adayı belli oldu.  

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

İsmail Yıldırım; Gençler uyuşturucu batağına çekiliyor

Karamürsel'de son yıllarda ilçe genelinde uyuşturucu vakalarının hızla artması ve her geçen gün çakmak gazı sorununun ilkokul çağındaki çocuklara kadar inmesi endişe verici bir durumdur.

Hırsızlar Karamürsel'de cirit atıyor

Karamürsel'de hırsızlık olaylarının hızla artması ve hırsızların özellikle İznikyolu ve Sarıkum gibi bazı mahalleleri mesken edinmesi, mahalle sakinlerinin büyük endişe ve tepkisine neden olmaktadır.

Karamürsel geneli uyarıcı maddeler yine can almaya başladı

Karamürsel genelinde hızla yayılan sokak adıyla "MET" olarak bilinen Metamfetamin'in ilçe genelinde çok çabuk ulaşılabildiği ve hızla artmaya başladığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, çocuk parklarında küçük yaşta çocukların ellerinde cam şişelerle MET içtiklerini tahmin ettiklerini ve durumu polise bildirdiklerini ifade

Karamürsel kordonda acemi olta balıkçısı genç kızı yaraladı

Karamürsel genelinde her geçen gün sayıları hızla artan acami olta balıkçıların ne denetleyen nede kontrol eden hiç kimse olmadığı için sahilde adeta olta terörü estiriyorlar.

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Karamürsel için önemli proje hızla başladı

Karamürsel İçme suyu Su İletim Tünelinde delgi çalışmasına başlandı. “Kocaeli Karamürsel İçme suyu Projesi” kapsamında, İhsaniye Barajından Kocaeli İlinin Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel'de iki milyon dolara ev satılıyor!

Karamürsel'de her geçen gün menkul ve gayrimenkul fiyatları hızla artmaya devam ederken sahibinden isimli internet sitesinde iki milyon dolara yakın bir fiyatla satışa sunulan ev sonrası menkul ve gayrimenkul çıtası daha nerelere kadar çıkacak sorusunu beraberinde getirdi.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etmeye devam ediyor!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Karamürsel kıp kırmızı ama kimsenin umurunda değil!

Bulaş riskini azaltmak amacıyla Sağlık Bakanlığı’nın hizmete sunduğu Hayat Eve Sığar uygulamasında yer alan haritaya göre Karamürsel genelinde virüs bulaşma riski hızla artmaya devam ediyor.

Koranavirüs üç günde aynı aileden iki can aldı!

Karamürsel'de hızla yayılan koronavirüs aynı aileden iki can birden aldı. Karamürsel'de ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas ve Hanife Kazdal çifti ilçe

Hızla gelen araç ortalığı savaş alanına çevirdi

Kaza Saat sabah 9 siralarinda D -130 Ereğli Aydın Ekmek ışıklarında meydana geldi.

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

105. Caddeye 160 ağaç dikildi

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı saha ekipleri ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hızla devam ediyor.

Korkulan oldu; Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona vakalarında ciddi bir artış yaşandığını gören duyarlı vatandaşlar yetkililere seslendiler.

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

Karamürsel’de virüs işte bu yüzden tavan yaptı!

Karamürsel genelinde market ve Pazar yerlerinde yeterli önlem alınmaması ve yoğunluğun kontrol altında tutulmaması korona virüsün hızla yayılmasına neden oluyor.

Karamürsel’in son korona haritası herkesi korkuttu!

Karamürsel geneli için son alınan korona virüs yoğunluğu durumu özellikle ilçe merkezinde neredeyse tamamen her yerin kırmızı olması herkesi korkuttu.

Karamürsel için çok riskli bölge uyarısı

Karamürsel’de son günlerde hızla artan korona virüs vakaları nedeni ile birçok bölge için çok riskli olarak uyarı veriliyor.