Hp Haberleri

Hp Haberleri

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Fazlaca, tersane işçilerinin sömürülmesine izin vermeyecek

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca Tersanecilerle Buluştu: Hizmet Sözü Verdi

Anıl Aksu, konuşulamayan her şeyi konuştu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, Büyük Karamürsel TV YouTube kanalında yayınlanan "Siyasi Rota" adlı programa konuk oldu.

Karamürsel öğrenci yurdunda yangın

Karamürsel Dereköy mahallesinde devlet öğrenci yurdunun lojman tarafında çıkan yangın büyük panik yarattı.

Karamürsel CHP meclis üyeleri açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel AK Parti ve MHP Meclis üyesi listesi

Karamürsel AK Parti ve MHP ortak meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Çalık'ın Seçim Bürosu Açılışında Eski İlçe Başkanlarından Büyük Destek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, seçim bürosunun açılışında eski ilçe başkanlarından büyük destek gördü.

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

İlçe Başkanı Anıl Aksu, artık yeter!

CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Personellerinin Seçim Çalışmalarında Kullanılmasına Tepki Gösterdi

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

Ahmet Çalık: Herkes Hak Ettiği Değeri Görecek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, kendisi hakkında dolaşan "Başkan olursa insanları işten çıkaracak" dedikodularına yanıt verdi. Çalık, alnının teriyle çalışan herkesin hak ettiği değeri göreceğini vurguladı.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

AK Parti ve MHP'den Anlamlı Mevlüt Programı

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ve beraberindeki ekip, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Karamürsel Ülkü Ocakları

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi

Başkan Büyükakın, MHP Karamürsel'e Ziyaret Gerçekleştirdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarına ziyaretlerde bulunmak üzere Karamürsel ve Gölcük'e gitti.

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek: 1001 Hatim Duası Coşkusu!

Kenan Şenol, Altınova İçin Göreve Hazır!

Altınova Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Başkan Adayını Duyurdu: Kenan Şenol, Altınova İçin Göreve Hazır!