Husumetlisi Haberleri

Husumetlisi Haberleri

Karamürsel'de işlenen cinayete müebbet hapis

Karamürsel'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla başından vurarak öldüren Osman Akbaş (75) müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Husumetlisinin kafasına ateş edip öldürdü

Karamürsel'de korkunç bir cinayet işlendi. Daha önce aralarında husumet bulunan iki kişi köy meydanında denk gelince husumetlisini öldürdü.

Caminin önünde 2 kişiyi vurdu

Darıca’da bir kişi husumetlisini cami önünde vurdu. Olayda hiç alakası olmayan bir kişide kurşunların hedefi oldu

Asil Aktaş'ın ölümü sonrası Mahkeme 25 yıl ceza verdi

Kocaeli’de geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda, sokakta karşılaşarak tartıştığı husumetlisi tarafından öldürülen Asil Aktaş’ın cinayet davası sonuçlandı.

Husumetlisini 7 yerinden bıçakladıktan sonra Firar eden şahıs teslim oldu

Karamürsel’de eski husumetlisini 7 yerinden bıçakladıktan sonra Firar eden şahıs teslim oldu Karamürsel’de geçtiğimiz hafta sonu, daha önceden husumetli olan iki kişi arasından çıkan kavgada 7 yerinden bıçakladıktan sonra firar eden şahıs teslim oldu. Çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı Geçtiğimiz hafta sonu Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Hayati Şafak Sokakta aralarında daha önceden husumetin bulunduğu şahısların kavgasında Sait. Ç. (48) Naci.D.’yi (58) 7 yerinden bıçakladıktan sonra firar eden Sait Ç. Teslim oldu.