Imsa Haberleri

Imsa Haberleri

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

2022 Karamürsel iftar ve imsak vakitleri

Karamürsel iftar ve imsak vakitleri

Büyükşehirden, büyük destekAlım garantili ücretsiz fide

Tarımsal kalkınmaya destek sunan Büyükşehir Belediyesi, on binlerce Oğul Otu (Melisa) ve Tıbbi Nane’yi çiftçiye ücretsiz bir şekilde verecek

Karamürsel’de korkunç kaza 4 yaralı

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen kazada 2 araç hurdaya döndü 4 kişi yaralandı.

İşte Kocaeli imsakiyesi, İlk teravih namazı bugün.

11 ayın sultanı Ramazan’ın ilk teravih namazı bugün kılınacak, ilk sahura bu geceyi yarına bağlayan gecenin sabahında kalkılacak. Ramazan ayı bu yıl 29 gün sürecek.

Süleyman Soylu imzası ile 81 ile gönderildi

çişleri Bakanlığı'nca yaz mevsiminde artan turizm ve tarımsal amaçlı seyahatler nedeniyle kara yollarında alınacak trafik tedbirleri konusunda genelge yayımlandı.

Yeni Tehlike : Tarım İlacımdan Bonzai

Türkiye’de merdiven altında üretilerek binlerce genci ölüme sürükleyen sentetik uyuşturucu bonzainin yapımında tarımsal ilaçların kullanıldığı ortaya çıktı.

2017 Ramazan İmsakiyesi

Türkiye’de Ramazan ayı 2017 yılında 27 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasına denk geliyor.

Karamürsel 324 şehidini andı

Karamürsel’de muhteşem konferans, Karamürsel Yesevi Düşünce Derneğince "324 Şehit 324 Kahraman" konulu şehitleri anma programı düzenlendi.

Karamürsel'de muhteşem konferans

324 ŞEHİT 324 KAHRAMAN ANMA PROGRAMI Kazım Karabekir'in kızı Timsal Karabekir'in katılımıyla Karamürsel'imizin 324 Şehidinin anılacağı programa ve konferansa katılımınızı bekleriz...

Akçat Tarımsal Kalkınma Kooperatifin'den Başkan'a Ziyaret

19 Ağustos 2016 cuma günü gerçekleştirilen kongre ile Kooperatif Başkanlığına seçilen Mustafa Tan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ziyarette bulundu.

Gelen misafirlere “REZİL” oluyoruz

Karamürsel, Akçat mahallesinde bulunan ve köylünün meyvelerini sattığı meyve halinin hali işler acısı. Akçat Tarımsal Kalkınma kooperatifi başkanı İsmail Doğru

Kaza yapan yakıt tankeri korku yarattı

Karamürsel D-130 Karayolu İmsa ışıklarda yakıt tankerinin kaza yaparak yoldan çıkması panik yarattı.

İşyeri Hemşireliği Sınavında Türkiye 2. si Karamürsel'den

ÖSYM tarafından düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hemşireliği Sınavı' nda Türkiye 2.si oldu.

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın!

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın! Güzel Bir Atasözü vardır. ‘Aslan Yattığı Yerden Belli Olur’ demiş atalarımız ama gelin görün ki Karamürsel’den her gün yüzlerce geçiş yapan kişiler acaba bu atasözü ile Karamürsel’i ne kadar irdeler, yetkililer bu resim size ne ifade ediyor? Körfez’in incisi dediğimiz ve de Türkiye’nin en önemli karayolundan birisi olma özelliğini taşıyan D-130 karayolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayanlar tarafından bu tür kirli görüntülerle Karamürsel’in anımsanmasının, hafızalarda bu kirli görüntülerin kalmasının kendilerini son derece üzecek ve rencide edecek bu görüntü nedeniyle Karamürselliler, yetkililerden harekete geçerek bu pis görüntüyü ortadan kaldırmalarını istiyorlar. Yetkililer halkın sesine ve şikâyetine duyarsız kalmayın gelip geçene daha fazla rezil olmadan bu pis görüntüyü kaldırın.

Karamürsel'de 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı

Karamürsel'de 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı Karamürsel İmsa Işıklarda 77 EU 308 , 41 K 3680 ve 41 K 2250 Plakalı 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı. İddialara göre kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile kamyonun çarpması sonucu, Muhammed D. (25), Emre Ö.(46), Semih A. (24), ve Selim A.(39) adlı şahıslar hafif şekilde yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu oldular. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karamürsel İhsaniye Avcıköy Sulama Barajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Karamürsel yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy Sulama Barajı bilgilendirme toplantısı yapıldı Karamürsel İhsaniye-Avcıköy bölgesinde tarımsal sulama amaçlı olarak yapılacak olan İhsaniye-Avcıköy barajı ile ilgili Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğünden gelen heyet tarafından Karamürsel Öğretmenevi Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İSMAİL YILDIRIM ANTRENMAN SAHASINDA SAKATLANDI

Bugün öğlen saat 13.30 sularında antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırımın zıtladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi.Bunun ardından olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri Yıldırıma ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Yıldırımı Seka Devlet Hastanesi'ne götürdükleri belirtildi. Yıldırım hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından durumun ciddiyetini koruduğu için ameliyat yapılmasına karar verdikleri belirtildi. Yapılacak ameliyatın ardından Yıldırımın uzun bir süre dinlenmesi gerektiğini bilgisi alınırken bu tarz sakatlılar'da daha ciddi sorunlar oluşa bileceğini bildiren yetkililer Yıldırımın bünyesinin çok iyi olduğunu ve bu sıkıntıları atlatarak kısa zamanda sağlığına kavuşacağı bilgisini verdiler. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak sayın başkanımıza acil şifalar diliyoruz.Umarız kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Son Dakika Karamürsel İmsa Işıklarda Üç Araç Birbirine Girdi

Karamürsel İmsa ışıklarda üç araç birbirine girdi. Akşam saatlerinde yaşanan olayda görgü tanılarının iddialarına göre 16 Y 9496 Plakalı aracın şoförü E.Y ( 25 ) Petrolden çıkarken Yalova'dan karamürsel istikametine gelen 41 E 5593 Plakalı Honda marka aracın şoförü M.Ö. (55) Yönetimindeki honda marka araç önündeki aracı fark etmeyerek arkadan çarptı bu kazayı son anda fark eden 34 ZN 6263 Plakalı Mercedes marka otomobil şoförü E.B ( 22 ) Direksiyonu kırsada kaza yapan araçlara arkadan çarparak durabildi.Olayda araçlarda bulunan kişiler hiç biri yara almazken olay yerine gelen polis ekipleri Yalova'dan Karamürsel istikametini trafiğe kapatarak olaya karışan araçları yoldan çekti.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karamürsel Emniyet ölümlü kazanın failini ortaya çıkardı

Arıza yapan aracına bakarken başka bir aracın çarpıp kaçan, ölümüne neden olan sürücü yakalandı Karamürsel’de geçtiğimiz Temmuz ayının 19’unda arıza yapan aracına bakarken çarpan ve ölümüne sebep olup olay yerinden kaçan sürücü polisin titiz takibi ve çalışması sonucu yakalandı. 19 Temmuz Pazar sabahı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta İzmir-Çeşme’den İstanbul’daki evine gitmekte olan Ersin Karakaya (24) 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yaparak emniyet şeridine çekerek aracına baktığı sırada başka bir araç tarafından çarpan ve ölümüne neden olan sürücüyü ve arabayı Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakaladı.

Arıza yapan aracına bakmak istedi başka bir araç çarparak kaçtı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta meydana gelen kazada, İzmir-Çeşme’den dönen ve İstanbul’da oturduğu belirtilen Ersin Karakaya Karamürsel D-130 Karayolu İmsa Işıklı kavşakta 34 ZB 9986 plakalı aracının arıza yapması sonucu aracına bakmak istediği plakası ve modeli belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Ersin Karakaya’nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, polis kazaya karışan aracın sağ aynasının kazadan dolayı olay yerinde kaldığı belirtilirken, olay yerinden kaçarak kayıplara karışan araç her yerde aranıyor. Arıza yapan araç polisin incelemesinin ardından oto parka çekildi.

Karamürsel'de Motosikletli sürücü öldüresiye dövülüp yol kenarına atıldı

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi İmsa Işıkları Mevkii D-130 Karayolu üzerinde 66 LK 857 plakalı motosiklet park halinde bulundu motosikletin yaklaşık 10 metre ilerisindeki tarlada yerde kanlar içinde birini gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan İlyas E. (33), ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan İlyas E.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Beton mikseri Belediyenin kamyonetine arkadan çarptı; 1 kişi yaralı

Beton mikseri kamyonete arkadan çarptı; 1 kişi yaralı Karamürsel’de beton mikserinin arkadan çarptığı resmi plakalı kamyonet kazasında 1 kişi yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Kayacık Mahallesi İmsa ışıklarında meydana trafik kazasında 41 K 2251 plakalı E.Ö. (46) yönetimindeki Karamürsel Belediyesine ait kamyonete, 34 KP 3969 plakalı H. K. yönetimindeki beton mikseri arkadan çarptı. Kazada Mikser sürücüsü yaralanarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel Belediyesi Kaçak İnşaatlara Nasıl İzin Veriyor ?

Gazetemize gelen şikayetler doğrultusunda. Karamürsel'de yapılan bazı inşaatların usulsüz olduğu fakat buna rağmen Karamürsel belediyesinin bu inşaatlara nasıl izin verildiğini başkaları inşaatında en ufak bir çıkma yapsa belediye görevlilerinin hemen müdahale ettiğini söyleyen vatandaşlar bu yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu herkesin bu yapılanları bildiği halde kimsenin ses çıkarmadığını hatta mahkemeye verilmiş ve inşaatın durdurulması gereken yapıların bile çoktan bitirilerek satışa sunulduğunu bildirdiler.Şimdi Karamürsel belediyesi bu olanları bilip ve görüp neden göz yumuyor ? Bu inşaatlara nasıl bu kadar kat çıkılıyor ? Bu inşaatların sahipleri kimler ? Yada biz istediğimizi yaparız istediğimize göz yumarız. İstediğimizin inşaatına balkon bile yaptırmayız biz ne dersek o olur kimse karışamaz kimsede hesap soramaz mı diye düşünülüyor diye merak içinde herkes.

Karamürsel'de korkunç kaza tır arabaları Biçti D-130 karayolunda Yan Yattı

  Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı   Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı      Edinilen bilgilere göre kaza, Karamürsel D-130 Karayolu kayacık Mahallesi İmsak Işıklarında meydana geldi. Karamürsel’den Yalova istikametine gitmekte olan Mehmet Zafer Cagran (57) yönetimindeki 31 AZJ 34 plakalı TIR İmsa Işıklarına geldiğinde ilk önce önündeki 34 BZ 0700 plakalı minibüse çarptı daha sonra kontrolden çıkan TIR, D-130 karayolunun ortasındaki tel bariyerleri devirerek devrildi. Devrilen Bariyerlerden bir demir karşı yönden seyir halindeki Sevinç Demir (35)  yönetimindeki özel aracın ön camından girdi.   35 Mülteci kaçtı Yaşanan kazının ardından TIR’ın çarptığı minibüste bulunan 35 Suriyeli mülteci olay yerinden kaçarken Karamürsel Emniyet güçleri tarafından 27 kişi kısa sürede yakalanırken diğer kaçan 8 mülteciyi polis her yerde ararken yakalanan mülteciler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, kazada TIR sürücüsü Mehmet Zafer Cagran, özel araç sürücüsü Gökhan Demir ve eşi Sevinç Demir (27) hafif yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen TIR nedeniyle D-130 Karayolu Yalova İstikametine kapanırken trafik tahliye yoldan verildi.

Kaymakamdan Seçim Öncesi Siyasi İlçe Başkanlarıyla Toplantı

Kaymakamdan Seçim Öncesi Siyasi İlçe Başkanlarıyla Toplantı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde parti başkanlarıyla seçim güvenliği konulu toplantı yaptı. Karamürsel Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda konuşan Kaymakam Ahmet Narinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler dolayısıyla alınacak güvenlik tedbirlerini ve uyulması gereken kuralları anımsatmak amacıyla ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.