Inebeyli Haberleri

Inebeyli Haberleri

Karamürsel'de dev gölet için 3.ihale

Devlet Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğü bir kez daha açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve kararını verdi. İşte detaylar.  

Karamürsel'de uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi

Karamürsel'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel ilçesi Hayriye – İnebeyli – Taşağıl - Semetler köylerini birbirine bağlayan 9 kilometrelik yolda 6 kilometrelik kısım tamamlandı.

Karamürsel’de bereket var!

Büyükşehir Belediyesi’nin danışmanlık hizmetiyle Karamürsel’de kavun üreten İnebeylili Benzer, çevre illerin kavun ihtiyacını karşılıyor

Kocaeli Büyükşehir çalışıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel'e bağlı Hayriye, İnebeyli, Taşağıl ve Semetler mahallelerini birbirine bağlayan yolda beton serim çalışmaları başladı.

İnebeyli'de iftar sonrası yangın!

Karamürsel'de iftar sonrası İnebeyli mahallesinde çıkan yangın panik yarattı.

KARAMÜRSEL’DE BÜYÜK YANGIN

Karamürsel'de ormanlık alanda çıkan yangın büyük bir panik yarattı.

Karamürsel'de beton mikseri devrildi 1 yaralı

Karamürsel, İnebeyli mahallesi'nde meydana gelen kazada beton mikseri sürücüsü yaralandı.

Karamürsel'de şüpheli ölüm

Karamürsel, İnebeyli Köyün'de şüpheli ölüm.Karamürsel İnebeyli Köyün'de bulunan ve ailesi ile ilçemize çalışmaya gelen bir kişi ahırda ölü bulunduğu bildirildi.

Küçük kızın ölümüne sebep olan kişi teslim oldu

Yaşanan kazanın ardından gece geç saatlerde kaza yaptığı 34 NYN 61 Plakalı aracı ile Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne teslim olan Sadık E (90) isimli şahıs

Karamürsel'de Acele Kamulaştırma Kararı

Karamurselde acele kamulaştırma kararı alınan arsalar resmi gazetede yayınlandı. Buna göre

Karamürsel'de Orman Yangını

Karamürsel, Karaahmetli mahallesinde Saat:18.30'da bir bahçedeki çalılardan çıktığı iddia edilen yangın ormana sıçradı.

İhsaniye Barajı ve İnebeyli Göleti Temeli Atıldı

53 milyon TL'lik yatırımların toplu temel atma törenleri Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Mahallelerde Parke Çalışması

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel’in dört bir köşesinde parke ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Amacımız mahalle ve köylerimizin cazibesini artırmak ve Karamürsel halkının yaşam standartlarını yükseltmek” dedi. Karamürsel Belediyesi köy ve mahallelerde alt yapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri, dere ıslahları ve yol çalışmalarını tamamlayarak, modern görünümlü çeşme, cami yapımları ve muhtarlık binalarını inşa ederek köyleri cazibe merkezi haline getirdi.

İnebeyli Göleti İçin Sözleşmeler İmzalandı

İnebeyli Göleti İçin Sözleşmeler İmzalandı Karamürsel’in İnebeyli Köyü Bölgesi'nde yapılacak sulama amaçlı göletin inşaatı ile ilgili sözleşme, yüklenici firma ile Barajlar ve HES Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından imzalandı. Merkeze 11 kilometre uzaklıktaki İnebeyli köyünde yapılacak göletin 3 milyon 237 bin 748 TLye mal olması bekleniyor. Balat deresi sularını toplayacak gölet bölgedeki 4.480 hektar tarım alanının sulanmasını sağlayacak.

Karamürselli Muhtarlar Saraydan Döndü

Karamürsel’in Akçat Mahalle Muhtarı Bilal Akgün, İhsaniye Mahalle Muhtarı Enver Güzel, Senaiye (Başkiraz) Muhtarı Eyüp İlhan ve İnebeyli Muhtarı Hasan Akgün, Erdoğan’a Karamürsel’in samanlı zeytini, zeytin yağı ve Karamürsel Sepeti hediye edeceklerini dile getirdi. Karamürselli muhtarlar, erken saatlerde Ankara’ya giderek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine katıldı. Karamürsel’e dönen muhtarlar hediyelerini taktim ettiklerini ve güzel vakit geçirdiklerini söylediler.