Infaz Haberleri

Infaz Haberleri

Ramazan günü burnumuzun dibinde bomba patlattılar

Osmangazi'de cezaevi aracında yaşanan, sebebi henüz bilinmeyen patlama sonrası 1 infaz koruma memuru hayatını kaybetti, çok sayıda infaz koruma memuru ise yaralandı. Olay Mudanya yolu İhsaniye Mahallesi civarında gerçekleşti.

Husumetlisinin kafasına ateş edip öldürdü

Karamürsel'de korkunç bir cinayet işlendi. Daha önce aralarında husumet bulunan iki kişi köy meydanında denk gelince husumetlisini öldürdü.

İnfaz Yasası TBMM'den geçti

İnfaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

İnfaz düzenlemesi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi! İşte o 70 madde !

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.

İşte infaz düzenlemesinin detayları belli oldu

Cahit Özkan, teklif için, "Gelecek hafta başında da bir aksilik olmazsa Genel Kurul'da görüşeceğiz." dedi.

Son Dakika af kapsamı genişletiliyor mu? İşte detaylar

AK Parti'nin hazırladığı ikinci yargı paketinde yer alan kamuoyunda 'af yasası' olarak bilinen infaz sisteminde uyuşturucu suçları konusunda 'kapsam' tartışması başladı.

Hemen paylaşın işsiz genç kalmasın

Adalet Bakanlığı, adliyelerde, bakanlık merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere çeşitli bölümler için personel alımı gerçekleştirecek.

Cezaevinden 100 bin kişi çıkıyor. İşte detaylar.

İnfaz yasasında yapılacak değişiklikle, terör suçları hariç, cezasının yüzde 50’sini çeken serbest kalacak. Kadın ve çocuğa şiddet, tecavüz suçlarının cezası artacak.

Kocaeli'de Cezaevi'ne 65 infaz koruma memuru alınacak!

Adalet Bakanlığı, çeşitli illerdeki cezaevleri için merkezi sınav şartı olmaksızın, sözleşmeli 4 bin infaz ve koruma memuru alacak.

Lise mezunu İnfaz ve Koruma Memuru alımı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü lise mezunu infaz ve koruma memuru alımı için başvuru işlemleri Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte başlayacak.

Karamürsel Ceza Evinde Tahliyeler Yarın Başlıyor

Resmi Gazete'de yayımlanan 671 S.Kanun Hükümde Kararnameyle Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun'a eklenen geçici madde kapsamında Karamürsel'de tahliyeler yarın başlıyor.

Genel Af Çıkacak mı ? AK Partiden Arka Arkaya Mesajlar

Gündemde bazı basın kuruluşlarınca çıkan AF haberlerine AK partililerden cevap geldi.

Uyuşturucu Baranu Yakalandı

Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda "suç işlemek için örgüt kurmak" suçundan yatan mahkum Arif Ötleş byakalandı

Ceza ve Tevkif Evleri 3 Bin Sözleşmeli Personel Alacak

Ceza ve Tevkif Evleri sözleşmeli 2 bin 454 infaz koruma memuru, 144 büro personeli, 95 sağlık memuru, 56 teknisyen, 155 şoför, 26 aşçı, 24 kaloriferci alacak.

Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde beraberindeki infaz koruma memurları ile birlikte Kandıra F Tipi Cezaevi’ne gitmek üzere cezaevine ait 06 BP 4576 resmi araçla seyir halinde olan İsmet Aktürk (40) İzmit Yeşlova Solaklar Sapağı mevkiinde silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre seyir halinde olan cezaevi aracının sağına yanaşan 34 plakalı bir araçtan cezaevi müdürünün bulunduğu sağ tarafa 4 el ateş edildi. Aracın sacını delerek içeriye giren mermilerden üçü İsmet Aktürk’e isabet etti. Silahlı saldırganlar aynı araçla olay yerinden kaçarken ağır yaralanan cezaevi müdürü İsmet Aktürk cezaevine ait araçla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.