Işletme Haberleri

Işletme Haberleri

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Karamürsel'de Eğitim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen 2. Dönem Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali ADA, Karamürsel Kaymakamı ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Mehmet Oruç 2024 Yeni yıl mesajı

Yeni bir yılın eşiğinde, tüm kalbimle en içten yeni yıl dileklerimi sunarım. Mohti Otel olarak, 2024 yılının her anında sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız. Mohti Otel işletmesi olarak, bu özel mekanda sizleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sahipsiz Karamürsel'de çarşının göbeğinde ağaç katliamı yapılıyor!

Karamürsel merkezde yol genişletme çalışması adı altında gencecik ağaçların katledilmesi çevredeki vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Karamürsel Kent Konutta korkunç olay!

Karamürsel'de hakim ve savcılarında ikamet ettiği, Kent Konutta yaşanan olayda site içerisinde faaliyet göstere market işletmecisi Mustafa S.  isimli kişi ile siteye yöneticisi Hakan Sağdınç 

Değirmendere'de korkunç kaza genç yaşta hayatını kaybetti

Değirmendere’de orman yolunda Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Karamürsel halkı RES projesine değil yapıldığı yere tepki gösteriyor!

Karamürsel halkı aslında Rüzgar Enerji Santrali'ne (RES) karşı değil. Karşı olunan şey, işletmecilerin maliyetleri düşürmek amacıyla şehir merkezine yakın yapmaya çalıştıkları projelerdir.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Ayten Demirbaş hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin köklü esnaflarından "BOZDAĞ KEBAB" işletmesi sahibi Demirbaş ailesinin acı kaybı.

Asuman Keskin hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen, ilçemizin iş insanı Çoskun Balık işletmelerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Coşkun Keskin beyefendinin eşi .

Kısmet Orman ürünleri deposunda büyük yangın

Kaytazdere’de bulunan Kısmet Orman Ürünleri adlı işletmede henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde büyük bir yangın çıktı.

Karamürsel'de yakalanan hırsızların hepsi serbest kaldı

Karamürsel Jandarma tarafından verilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi'nde kısa bir süre önce kapanan bir işletmeden hırsızlık yapan 4 kişi Karamürsel jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan hırsızların hepsinin serbest bırakıldığı

Karamürsel'in en başarılı kreş anaokulu 13 yaşında

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana işletmecisi Bahar Yücetepe tarafından büyük bir titizlik ile kendi çocuklarına eğitim verircesine önem ve özen gösteren Yücetepe başarılarla dolu 13 yılı geride bıraktı.

Asırlık zeytinlikler otopark olsun diye mi katledildi?

Karamürsel Kayacık mahallesi Ulu Cami yanında bulunan asırlık zeytin ağaçları yol genişletme çalışması yapılacak denilerek katledilmişti. Bölge halkının asırlık zeytin ağaçlarının katledilmesine karşı tepkileri devam ederken açılan yolun yarısının otopark yapılması bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Var yemez Sedat amcanın kemikleri sızladı!

Karamürsel’in en büyük mülk zengini olarak bilinen Sedat Aykut (Var yemez) namı ile tanınan ve 2019 Yılında yaşamını kaybeden Sedat Aykut’un evladım dediği ve hiç kimseye satmadığı zeytin ağaçları yol genişletmesi bahanesi ile katledildi.

Bakkal, manav, kasap, unlu mamuller bu saat aralığında açık fakat

Bakkal, manav ve kasapların kapalı olduğu hafta sonu sokağa çıkma yasağının ardından, bu işletmelerin açık olacağı 2 günlük sokağa çıkma yasağı başladı.

4 gün sürecek sokağa çıkma yasağı başladı işte detaylar

16-19 Mayıs tarihleri arasında, 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağı başladı.

Karamürsel'de Korsan araçlara denetim..!

Kocaeli emniyeti, UKOME ve Kocaeli Servis İşletmecileri Odası ile birlikte korsan servis denetimlerini sürdürüyor. Ekipler bugün Karamürsel’deydi. Korsan taşımacılık yapan araçlar bağlandı, sürücülerine ceza kesildi

Orman Müdürü Hamdi Kaptanoğlu'na yeni görev

Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Orman Genel Müdürlüğü, Kadastro Daire Başkan Yardımcısı oldu.

Cuma Ceylan'dan Karamürsel çıkarması

Karamürsel’de bir ilke imza atarak ilçede olmayan bir işletme açan Aysel Akkanat şimdide Profesyonel yaşam koçu oldu.

TCDD, Kocaeli'de personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğünce, toplam 356 işçi alımı gerçekleştirilecek.

Engindeniz Emlak dualar ile açıldı

Karamürsel'de yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sık, sık söz ettiren Engindeniz Emlak müşterilerine daha iyi hizmet vermek için daha büyük ve modern bir işletme ile kapılarını halka açtı.

FSM Bulvarı genişletme çalışmalarında sona geliniyor

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kaldırım genişletme çalışmaları Büyükşehir tarafından devam ediyor.

13 Yaşındaki çocuk Lunaparkta düşerek hayatını kaybetti !

Lunaparkta bindiği balerinden düşen Murat Boz (13), öldü. Lunapark işletmecisinin gözaltındığı kaza an ve an kamerada.