#Ismailyıldırım Haberleri

#Ismailyıldırım Haberleri

Yirmi yıllık büyük sorun sonunda çözüldü !

Karamürsel'de yıllardır binlerce insanın zarar görmesine neden olmuş olan ve yıllardır kimsenin çözmek için elini taşın altına koymadığı 101. Cadde sonunda yapılıyor.

İsmail Yıldırım’a BASIN uyarısı!

Kocaeli Barış Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre İsmail Yıldırım'a basın yasağı getirildi.

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

Karamürsel'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.  

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

İsmail Yıldırım eleştiri yapan vatandaşa dava açtı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Karamürsel güreşlerine davetlisiniz

Karamürselli yağlı güreşçi Kahya'ya, babasından mahalle meydanında yemek. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerde derece yaparak boy atlayan 21 yaşındaki güreşçi Kerem Kahya’ya, babası Fahrettin Kahya’dan davullu zurnalı bir eğlence düzenlendi.

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN ÖNEMLİ UYARI

Kocaeli Valiliği, fırtına beklendiğini duyurarak tedbirli olmak konusunda uyarıda bulundu Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama:

20 yıl sonra Tepeköy halkına bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-130 Karayolu üzerinde yapılan Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı, tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kavşak düzenlemesi kapsamında sinyalizasyon, yol çizgileri, trafik işaret ve levhaları montajı da yapılarak kavşak kullanıma açıldı.

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

Karamürsel Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından ekteki linkte özellikleri belirtilen iş yerleri kiraya verilecektir.

Böyle fuhuş ağı görülmedi

Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış! Böyle fuhuş ağı görülmedi: Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış!

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Karamürsel bıçaklı kavga bir kişi öldü

Karamürsel'de bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İbrahim

Karamürselli esnaflarda Aydın yeniden başkan

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Kongresi'nde İsmail Aydın başkanlığa yeniden seçildi.

Karamürsel'de uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi

Karamürsel'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Karamürsel'e çok yakıştı

Bu park Karamürsel'in havasını değiştirdi Her türlü spor branşına destekleriyle öne çıkan Büyükşehir, Karamürsel’de inşa ettiği sentetik buz pistini vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Karamürsel'in altın çocuğu Ada Çalış

Ada Çalış, Kocaeli'ye üç madalyayla döndü Ada Çalış, Yalova’da düzenlenen okullar arası yüzme yarışlarında Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Yüzme Kulübü adına yarıştı. Çalış, ilimize madalyalarıyla birlikte döndü.