Istanbul Deprem Haberleri

Istanbul Deprem Haberleri

YİNE DEPREM!

5 gün önce Bursa Mudanya, bu akşam Yalova Çınarcık. Türkiye’nin gerçeği olan deprem, çevremizdeki vilayetleri sallamaya devam ediyor  

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyük deprem geliyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyüklüğünü ve yıkımın olacağı yerleri açıkladı  Özellikle Karamürsel'de güçlendirilmiş binaların hasar görmesi bekleniyor dedi.

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Karamürsel için korkutan açıklama !

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Bu deprem, Gölcük ve Karamürsel’in tozunu attırır Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yine olası İstanbul depremine çevrildi

Prof. Dr. Ahmet Ercan büyük İstanbul depreminin tarihini açıkladı

6.9’luk İzmir depremini 14 gün önceden haber veren ünlü Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için tarih verdi.

Naci Görür’den korkutan deprem açıklaması

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden Marmara Denizi'nde olması beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Korkutan açıklama! Marmara hattı kırılacak!

5.8 büyüklüğündeki Silivri depreminin modelleme verilerini paylaşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Bize göre kırılma Doğu Marmara segmenti üzerinde olacak, en ağır hasarı İzmit Körfezi, İstanbul, Yalova ve Bursa alacak” dedi.

Prof. Dr. Doğan Perinçek: Büyük depremin ayak sesleri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü’nden emekli olan Prof. Dr. Doğan Perinçek, dün Çanakkale'de meydana gelen depremlerin

Bolu ve çevresi beşik gibi sallanıyor!

Bolu'da 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin yerin 1 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı. AFAD ise depremin şiddetini 4.7 olarak açıkladı.