Isyan Haberleri

Isyan Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Karamürsel'de İSU Faturaları Vatandaşı Çıldırtıyor!

Son zamanlarda Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, her geçen gün artan su faturaları nedeniyle isyan etmeye başladı

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Su Faturaları Vatandaşı Canından Bezdi

Bölgede yaşayan vatandaşlar, kademeli olarak sürekli yükselen su faturalarından dolayı isyan ediyor.

Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Elektrik Kesintisi Yine Mağduriyet Yarattı: Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

İSU vatandaşı isyan ettirdi!

İSU'nun yaptığı son zamlar nedeniyle vatandaşlar canından bezmiş durumda. Hatta bazı vatandaşlar, su faturalarının evlerine gelen elektrik faturalarını bile geçtiğini bildiriyor.

İlçe genelinde sinek istilası!

Karamürsel ilçe merkezi ve sahil kenarı mahallelerin’de sıcaklıkların artış göstermesi ile birlikte çoğalan kara ve sivrisinekler, vatandaşları adeta isyan ettirdi.

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Devlet memuru kiralık ev bulamıyor!

Karamürsel'de ailesi ile kiralık daire arayan ve devlet memuru olarak çalışan bir vatandaşın isyanı, bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Karamürsel'de veliler isyan etti!

Karamürsel genelinde okulların açılması ile birlikte yaşanan sorunlar velileri çileden çıkardı. Çocuklarımız hastalanır! Temizlik ve güvenlik çok yetersiz. Okulda yeterli sayıda personel yok diyen veliler yetkililere seslenerek sorunların ivedilikle çözülmesini istediler.

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! 5 yıldır yollarımızın yapılmasını bekliyoruz!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Osman Genç Sokak yolunun yapılması 5 yıldır bekleniyor ama hiçbir gelişme yok. Karamürsel Kayacık Mahallesi Osman Genç Sokak yaklaşık 5 yıldır asfalt bekliyor.

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! Huzurumuz kalmadı!

Karamürsel plajların da son haftalarda ard arda yaşanan olaylar nedeni ile sahil kesiminde ikamet eden ve ailesi ile plajlara gelen vatandaşlar çıkan kavgalar nedeni ile isyan etti.

Karamürselli duyarlı vatandaş hayvan ölümlerine isyan etti!

Burada her gün leylekler ölüyor! Karamürsel'e bağlı Akçat ve Yalakdere köyleri arasında bulunan elektrik telleri onlarca leyleğin ölümüne neden oluyor.

Bir haftadır musluktan akan sarı su vatandaşı isyan ettirdi

Karamürsel Kayacık mahallesi Ankara evlerinde yaşayan vatandaşlar son bir haftadır musluklarından akan sarı ve pis kokulu su yüzünden zor durumdalar. Yetkililere defalarca bilgi vermelerine rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getiren mahalle sakinleri, pis su

Karamürsel'de denizin içine ettiler

Karamürsel'de sabah saatlerinde denizin halini gören vatandaşlar adeta isyan ettiler.

Harun Yıldızlı’dan o taş ocağına tepki: Bu karar akıl dışıdır!  

Karamürsel Kızderbent Mahallesi sınırlarında açılacak taş ocağı için ÇED raporu olumlu kararı verildi. Karara tepki gösteren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Yerel fikirleri dinlemeden, uzlaşı kültürünü hiçe sayarak alınan onay kararı akıl dışıdır” dedi. 

Karamürsel halkı SEDAŞ’tan bezdi!

Karamürsel’de hemen, hemen her gün yaptığı elektrik kesintileri ile vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, sokağa çıkma yasağının olduğu ve kar yağışının başladığı hafta sonunda vatandaşı yine çileden çıkartıp İSYAN etmesine neden oldu.

Sahile kamyonlarca hafriyat döktüler

Karamürsel sahiline çok sayıda kamyon ile dökülen hafriyatlara vatandaşlar tepki gösterdi.

FSM BULVARINDA ADAMINA GÖRE İŞGAL !!!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı esnafı trafik yoğunluğu nedeni ile isyan etti

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ’NE BÜYÜK TEPKİ!

Vatandaş isyan etti! Her yer perişan siz neyin kafasını yaşıyorsunuz! Nerede yaşıyorsunuz? Karamürsel Belediyesi’ne ait katlı otoparka yapılan zam çok sayıda vatandaşın tepkisine neden oldu!

İŞ YAPIYORUZ DİYE VATANDAŞA ZULÜM EDEMEZSİNİZ!

Karamürsel Dal-Çık inşaatını üstlenen taşeron firma çalışanları artık esnafa ve vatandaşa zulüm etmeye başladı.

Sahipsiz Karamürsel'de sıra ağaçlarda

Karamürsel'de res ve taş ocağından sonra sıra ağaçlara geldiğini duyan vatandaşlar isyan etti. Bu kadarı'da artık çok fazla

Karamürselli çiftçiler kaymakam ve başkandan destek bekliyor

Karamürsel karpuzunda hasadı başladı. İlçedeki üreticiler ise ne ilçe Kaymakamı nede Karamürsel belediyesi kendilerine ürünlerini satacakları bir yer göstermedikleri ve yardımcı olmadıkları için isyan ederek; "Karamürsel Belediyesinden yetiştirdiğimiz karpuz ve kavunumuzu satacak yerler göstermesini istiyoruz” kimsenin bizi umursadığı yok dediler.

Tahtalı yolları hala yapılmadı!

Karamürsel Tahtalı Köyündeki 20 yıl önce asfalt yol şu an toprak yol durumunda. Her sene yolu yapacağız denilerek oyalandıklarını belirten köylü halkının çoğu adeta isyan ediyor.

Bu kadarına pes artık TÜVTÜRK vatandaşı soyuyor

TÜVTÜRK'ün uyguladığı yüksek muayene ücretleri vatandaşın bütçesinde yangın çıkardı. TÜVTÜRK muayene ücretlerine itiraz eden vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

Bir babanın isyanı “Devlet çocuğuma okul bulamıyor”

Karamürsel’de yaşayan Muhterem Çıtanak, 7 yaşındaki çocuğunu zihinsel engeli sebebiyle okula kaydettiremedi. Okulların çocuğunu kabul etmediğini söyleyen Çıtanak

Füsun Yılmaz Deniz, açtı ağzını ! Yumdu gözünü!

Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Gebze’de Barış Mahallesi’nde bulunan park alanının Gebze Belediyesi tarafından yasaya aykırı olarak ihaleye çıktığını söyledi

KARAMÜRSEL’DE YAZLIKÇILAR İSYANDA!

Karamürsel'e yaz tatili için yazlıklarına gelen tatilciler çevredeki ağır ve yoğun koku nedeni ile büyük bir sorun yaşadıklarını dile getirdiler.

SEDAŞ, o abonelere o paraları ödeyecek!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (SEDAŞ) resmi internet adresinden abonelere duyuru yapıldı. SEDAŞ, 12 saati aşan elektrik kesintileri nedeniyle hak edilen tazminatların