Iyi Haberleri

Iyi Haberleri

Karamürsel'de Kıyıya Vuran Ölü Yunuslarla İlgili Uzman Uyarısı

Kocaeli Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, Karamürsel'de kıyıya vuran yunuslarla ilgili üzücü bir durumu gündeme getirdi. Bostancı, "Üzülerek yunuslara kurşun sıkıldığını görüyorum" dedi.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Karamürsel İYİ Parti meclis üyeleri açıklandı

İyi Parti meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Marmara Denizi'nde Kargo Gemisi Battı: Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak battığı belirlenen 69 metre uzunluğundaki kargo gemisinin mürettebatını kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Taşeron işçiler; Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor

Karamürsel Belediyesi Çalışanları: "Daha İyi Şartlar, Daha Adil Maaşlar İstiyor"

Karamürseli canlı izlemek için tıklayınız

Meraklıları için müjde! Karamürsel'i canlı olarak izlemek artık mümkün. İlçe genelinde yer alan kameralar sayesinde, şehir içindeki olayları, güzellikleri ve günlük yaşantıyı canlı olarak takip etme şansına sahipsiniz.

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi: Birlikte Başarıya Odaklandılar

Mehmet Baş, dün de biz vardık, bugün de biz varız, yarın da biz olacağız!

İYİ Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş'tan Niyazi Gürlek'e Teşekkür Ziyareti

AK Parti bu Pazar adaylarını açıklıyor

AK Parti belediye başkan adaylarını bu pazar açıklıyor. Kocaeli Belediye başkanı olarak Tahir Büyükakın gösterilirse, Karamürsel'de Büyükakın'ın en iyi çalışabileceği iki adayın ismi kesin gibi gözüküyor. Bu adaylardan ilk sırayı Fevzi Utaş alırken, ikici olarak Sait Mete'nin aday gösterileceği kulislerde konuşuluyor!

Ergün Akkuş'tan iyi haber geldi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin iş insanlarından Ergün Akkuş Kocaeli umut tepe hastanesin de ağır bir akciğer ameliyatı geçirdi. Ameliyatının sorunsuz bir şekilde geçtiği ve müşahedeye alındığı bildirildi.

Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır

4 partiden ortak bildiri: "Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak" TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün saldırıları kınanarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi.  

Hakan Sağdıç'tan iyi haber geldi!

Karamürsel Kent Konut yöneticisi ilçenin sevilen siması Hakan Sağdıç sitede faaliyet gösteren marketçi tarafından bıçakla ağır yaralanan Sağdıç'tan iyi haber var.

Karamürsel Tv 'den 2024 yerel seçim anketi

Karamürsel Tv 'den yerel seçim anketi: En dezavantajlı konumda İYİ Parti var  

Karamürsel AK Partide bir sürpriz aday daha

Karamürsel AK Parti gençlik kolları başkanlığı görevini üç yıl yapmış ve ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan Adem Özgüneş 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bende AK Parti'den aday, adayıyım dedi.

Karamürsel Kent Konutta korkunç olay!

Karamürsel'de hakim ve savcılarında ikamet ettiği, Kent Konutta yaşanan olayda site içerisinde faaliyet göstere market işletmecisi Mustafa S.  isimli kişi ile siteye yöneticisi Hakan Sağdınç 

Yerel seçimler yaklaşıyor, sürpriz başkanlar sahneye çıkıyor

Bölgemizde yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Karamürsel Belediyesi, Altınova Belediyesi ve Kaytazdere Belediyesi için çok sürpriz isimler kadroları ile hazırlıklara başladılar.

İyi Parti 8 ilçenin belediye başkanını belirledi

İYİ Parti'nin Kocaeli'de 8 ilçenin belediye başkan adaylarının kesinleştiği açıklandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Karamürsel

İsmail Yıldırım AK Partiyi darmadağın etti

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti ilçe teşkilatının altına dinamit koyup patlattığı şeklinde bir iddia bulunmaktadır.

Taksiciyi vuran kişinin kimliği belirlendi

Karamürsel'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda Murat Karaca isimli şahsı vuran kişinin tespit edildiği iddia edildi.

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Haberler hiç iyi değil 29 ile 31 Ağustos için uyarı yapıldı

Karamürsel, İzmit, Gölcük, Gebze, İstanbul, Sakarya, Yalova için haberler kötü. Tarih verildi. Şimdinin daha beteri geliyor.

Sezgin Altun'dan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen esnaflarından köfteci Nurettin'in küçük oğlu Sezgin Altun geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralandı. Olay D 130 karayolu Kayacık Mahallesi Amiral caddesi üzerinde meydana geldi.

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji, başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Şeref Çiloğlu'ndan iyi haber geldi

Yaklaşık 9 gündür yoğun bakımda olan Çiloğlu'nun durumunun iyiye gittiği ve verilen ilaçların azaltılarak uyandırılmaya başlatılacağı bildirildi. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve efendi kişiliği nedeni ile sevilen Çiloğlu için çok sayıda kişi dua ederken, biran önce eski sağlığına kavuşması ümit ediliyor. 

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji,  başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.