Izinsiz Haberleri

Izinsiz Haberleri

Metrelerce kuyu kazan define avcılarına suçüstü!

Define bulmak amacıyla kulübede kuyu açan Ali S, Kadir K. İlyas B, Ömer Ü isimli şahıslar suçüstü yakalandı. 

Karamürsel'de izinsiz avlanan balıkçılar yakalandı

Karamürsel’de yasak bölgede balık avcılığı yapan şahıslar, polis ekiplerine yakalandı.

Tartışılacak Facebook iddiası

Facebook'un ilerleyen dönemlerde insanların duygularını öğrenmek ve bu duyguları kullanmak adına kullanıcılardan izinsiz olarak kameralarına erişim sağlayacağı iddia edildi.

RTÜK 29 Kanala Kapatma Kararı Verdi

RTÜK, lisans almadan izinsiz yayın yapan 29 kanalı kapattı, terör propagandası yapan 2 kanala da müeyyide uygulanmasını kararlaştırdı.

Arazisine moloz yığını dökülen Hayrettin Çampınar İsyan etti.

Karamürsel’de uzun bir zamandır arazisine izinsiz hafriyat döküldüğünü iddia eden Hayrettin Çampınar ben gereken her yere şikâyet etim

Karamürsel Belediyesi Çiftlik mi oldu ?

Karamürsel Belediyesi Çiftlik mi oldu? Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Umre ziyaretini fırsat bilen kişi makam aracıyla görevli mi dolaştı. Yoksa izinsiz mi? İsmail Yıldırım’ın umre ziyaretinde olduğu günlerin akşamları makam aracını kullanan kişi kim? Vatandaşın iddiaları bunlar inşallah bu iddialar ciddi değildir. Nerden çıktı diyeceksiniz…. Bakın Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım geçtiğimiz hafta Kutsal Topraklara yani Umre ziyaretini bir haftalığına ziyaret gerçekleştirdi. Allah Kabul etsin. Ancak İsmail Yıldırım’ın Umre ziyaretini fırsat bilen Karamürsel Belediyesinde mevki sahibi iddialara göre bu bir haftalık İsmail Yıldırım’ın boşluğundan yararlanarak olmadık işler yapmış. İsmail Yıldırım’ın makam aracı üstelik yeni alınmış araç adı üstünde makam aracı kim binecek İsmail Yıldırım’ın işlerinde kullanacak bir araç yani resmi bir araç ama ne hikmetse bu araç İsmail Yıldırım’ın Umre’de olduğu günlerde yani geçtiğimiz haftada Karamürsel’in değişik yerlerinde yada Karamürsel dışında görülmüş, Mesela nişan töreninde, üstelik ailecek geç saatlerde belediyenin önündeki park alanına araç bırakılmış, vatandaş merak etmiş ve sormuş acaba bu aracı kullanan şahıs gittiği nişana yada gittiği yerlere başkanın vekili olarak mı katıl mış?

Artık Kabus Bitiyor Cepten tacizi bitirecek yasak 1 Mayısta başlıyor

Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Türkmen, firmaların izinsiz mesaj göndermelerini ve telefon aramalarını yasaklayan Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'un 1 Mayıs'ta yürürlüğe gireceğini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Türkmen tacize varan SMS, elektronik posta gibi mesajlardan ve aramalardan tüketicilerin şikayetleri üzerine böyle bir yasal düzenleme gerçekleştirildiğini vurgulayarak şöyle konuştu: