Iznikyolu Haberleri

Iznikyolu Haberleri

Hırsızlar Karamürsel'de cirit atıyor

Karamürsel'de hırsızlık olaylarının hızla artması ve hırsızların özellikle İznikyolu ve Sarıkum gibi bazı mahalleleri mesken edinmesi, mahalle sakinlerinin büyük endişe ve tepkisine neden olmaktadır.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etmeye devam ediyor!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

İznikyolu'nda korkutan apartman yangını

Karamürsel İznik yolunda bir apartmanda çıkan yangın nedeni ile mahallede panik yaşandı.

Genç esnaf kalbine yenik düştü

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarindan 52 yaşındaki Emin Altıngül iş yerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AVUKATIN VURULMA ANI KAMERALARA BÖYLE TAKILDI

Avukatın vurulma anı kameralara böyle takıldı. Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı.   Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası

İznik yolunda icradan satılık arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Karamürsel İcra Dairesi arsa satıyor. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan 1387 m² arsa icradan satılıyor.

Karamürsel İznik Yoluna gömmüşler

14 yıl önce, 6 ay arayla kaybolan Mahmut Şahin ile arkadaşı Nihat Şahin’in öldürülüp cesetlerinin gömüldüğü ortaya çıktı.

Araç kullanırken fenalaştı! Facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de Ali P (80) isimli vatandaş aracında fenalaşınca facia kıl payı atlatıldı.

İZNİK YOLUNDA KÖPEK DEHŞETİ

Karamürsel’de özellikle İznik yolu dostlar market ve hastane arasında oturan vatandaşlar her akşam köpek saldırısı nedeni ile korku yaşıyorlar.

İznik yolunda trafik kazası 1 yaralı

Karamürsel iznik yolunda öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

İNSANLAR ARTIK ÖLÜM KORKUSU OLMADAN KARŞIYA GEÇEBİLECEKLER

Karamürsel kayacık mahallesi iznik yolu girişinde bulunan üst geçidi hiç kimse kullanamıyordu bu nedenle çok tehlikeli olmasına rağmen D-130 karayolundan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir çok kişi yaralanmış hatta hayatını kaybetmişti. KAZALARI ÖNLEMEK İÇİN ASANSÖR Vatandaşların mağduriyetini ortadan kaldırmak ve üst geçit kullanımını arttırmak için karamürsel belediyesi tarafından üst geçidin iki tarafınada asansörler konuluyor. KISA SÜREDE HİZMETTE Üst geçidin her iki tarafına'da koyulan asansörlerin çok kısa bir zamanda vatandaşın kullanımına sunulacağı bildirildi.

Karamürsel de Kıbrıs Gazisinin Ocağına Ateş Düştü

Karamürsel’de Kıbrıs Gazisinin evi kül oldu Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi Akdemir Apartmanı No;47 ‘deki 5. Katta oturan Kıbrıs Gazi Şükrü Damar’ın (55) dairesinde çıkan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Evde çocukları ve torunlarıyla birlikte 7 kişi dışarıya zor çıkarken apartmanda oturan diğer dairelerde tedbir amaçlı boşaltıldı.