Jip Haberleri

Jip Haberleri

Jip takla attı 2 kişi ölümden döndü!

Karamürsel çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybeden jip önce bariyerlere çarptı, daha sonrasında takla atarak ters döndü.

Karamürsel'de lüks jip sitenin bahçesine uçtu

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Ali Rıza Aslanalp Cd. üzerinde seyir halinde olan lüks jip sürücüsü bayan henüz bilinmeyen bir neden ile direksiyon hakimiyetini kaybederek özel bir sitenin bahçesine uçtu.

Değirmendere'de lüx jip kafeye daldı çok sayıda yaralı

Kocaeli Değirmendere sahilde 34 BH 3103 Plakalı Land Rover marka Cem S adlı kişiye ait Jeep Nostalji Kafeye girdi kafede çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Ayrıntılar geliyor...

Kamyon Apartmana Girdi

Karamürsel, Ereğli bilgiçler köftenin önünde meydana gelen kazada faciadan kıl payı atlatıldı.

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden jiip dört araca çarptı

Dün gece saat 02:30 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel 4.Temmuz mahallesi D-130 Karayolu izmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan 34 BBL 67 Plakalı KİA marka jip bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan 4 araca çarptı . Araç sürücüsü H.D (32) ve yanında bulunan yolcu F.G (29) Kazadan yara almadan kurtulurken çarptığı iki araç hurdaya döndü.Kazaya karışan park halindeki diğer iki araçta ise maddi hasar meydana geldi .Kazanın gürültüsü ile ne olduğunu anlayamayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken kaza sonrası araçlarını o halde gören araç sahipleri kaza yapan H.D (32) isimli şahsa tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlileri kazaya karışan iki kişiyi olay yerinden ifadeleri alınmak üzere Karamürsel Emniyetine götürdü.Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.