Kaçağı Haberleri

Kaçağı Haberleri

Karamürsel Emniyet 17 Yıl hapis cezası alan kaçağı yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her yerde aranan mahkumu yakaladı. şlemiş olduğu yankesicilik suçlarından toplamda 17 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D, Kocaeli Karamürsel ilçesinde yakalandı. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MHRS'den randevu alacaklar dikkat! Doktorlar 6 gün iş bırakıyor

Kamu sağlık sendikası Hekimsen, doktorların mayıs ayında 6 gün iş bırakacaklarını duyurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada 5,6,17,18,26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtilirken "Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Karamürsel’de gaz kaçağı mahalleyi sokağa döktü

Karamürsel’de içerisinde kimsenin olmadığı bir dairede yaşanan doğalgaz kaçağı mahallede panik yarattı.

Aranan şahıslar Karamürsel'de yapılan uygulamada yakalandılar

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada hakkında yakalama kararı olan 2 şahıs ve 1 yoklama kaçağı yakalandı.

Karamürsel'de korku imparatorluğunu yıkacağız

Karamürsel Saadet Partisi belediye başkan adayı Mehmet Özalay aday ve proje tanıtımında yaptığı konuşmada, ilçede korku imparatorluğunun sonunu getireceğiz dedi.

Vatandaşa kötü haber ! Açma-Kapama cezaları kalkacağına zamlandı !

Bazı şirketlerin ‘Açma-Kapama Cezası’ adı altında aldığı ücretler kaldırılacağı yerine zamlanıyor !

Son dakika… Beyaz Saray’dan FETÖ hakkında açıklama

ABD Başkanı Trump'ın, FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'ye iadesi konusunda çalışmalara başlayacağı şeklindeki haberlere Beyaz Saray'dan bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamada, 'Trump Türk lidere sadece "Bir bakacağız" dedi' ifadeleri kullanıldı.

4 yaşındaki çocuğa şarbon tanısı koyuldu!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Çağrı P. (4) isimli bir çocuğa deri şarbonu tanısı koyuldu. Tahlil sonuçlarının 10 gün sonra çıkacağı öğrenildi.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

Bozdağ'dan "hadım" açıklaması

Minik Eylül'ün öldürülmesinin ardından hükümet harekete geçti. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ "Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız" açıklamasını yaptı.

Karamürsel'in Kahraman polisleri

Kocaeli, Karamürsel'de gece geç saatlerde 5 katlı apartmanın çatısına çıkan genç kendini boşluğa bırakacağı sırada olay yerine gelen polisler düşmek üzere olan genci son anda yakaladı.

Maaşlar ne kadar oldu? İşte zamlı liste

Emeklinin Temmuz zammı yüzde 6.48’i bulacak. Tahmin tutarsa en düşük maaş 2000 yılı öncesi emekli olan SSK’lılarda bin 493 liraya çıkacağı konuşuluyor

Çalışanların beklediği haber geldi !

Sistemin neleri kapsayacağı neleri dışarıda bırakacağı merak ediliyor. Güncel haberlere göre; Avusturya Modeli örnek alınıyor. Modelin avantajı çok ve isteyen internetten hesabını takip edebiliyor.

Maliye Bakanı Ağbal'dan 'Vergi' Müjdesi!

Maliye Bakanı, "Mükellef geçmişteki borçlarını düzenli ödediyse, geçmiş 3 yılına bakacağız, karnesi pekiyi ise o zaman diyeceğiz ki 'Ödeyeceğiniz vergiyi daha

Kapatılacak kışlalar belli oldu, işte isimleri

Başbakan Yıldırım'ın Akıncı Üssü'nün ve 15 Temmuz gecesi tankların çıkacağı kışlaların kapatılacağı açıklamasının ardından gözler bu kışlalara çevrildi.

Karamürsel'de Gaz kaçağı PANİK yarattı

Karamürsel’de yolun ortasında bulunan doğalgaz kutusunun üzerinden geçen araçlar tarafından zarar verilmesi sonucunda oluşan gaz kaçağı apartman ve mahalle

Karamürsel'de Telefon Dolandırıcıları Gene İş Başında

Cep telefonu ile ülke genelinde şüpheli şahıslar tarafından çeşitli GSM hatları kullanılıp vatandaşlarımız rastgele aranmakta ve arayan şahıs kendisini Emniyet görevlisi, Cumhuriyet Savcısı,Abone merkezi görevlisi ya da kamu görevlisi olarak tanıtıp arama esnasında Polis Telsiz sesi dinleterek; Cep telefonu kartınız kopyalanmış terör örgütleri ile görüşülmekte, bu nedenle faturanız yüklü miktarda çıkacağından dolayı terör şüphelisi olabileceğiniz, Cep telefonunuzdan üst düzey devlet memurları ya da üst düzey adliye personeli ve ailesinde bulanan şahıslar aranarak küfür edildiği, cinsel tacizde bulunulduğu söylenerek,

Karamürsel Devlevlet Hastanesin'de Doğalgaz Sızıntısı Paniğe Neden Oldu

Karamürsel Devlevlet Hastanesin'de Doğalgaz Sızıntısı Paniğe Neden Oldu.

Karamürsel'de Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre Karamürsel bu akşam saatlerinden itibaren yaz yağmurlarının etkisi altına giriyor. Yağışların , gök gürültülü, sağanak ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Şiddetli yağış kısa sürede içinde tüm karamürsel'de etkili olacak. Yağmurun 15-20 dakikalık aralıklarla metrekareye ortalama 18-27 kg yağış bırakacağı tahmin ediliyor.

İSMAİL YILDIRIM MİLLETVEKİLİMİ OLUYOR ?

Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım millet vekili aday adayımı olacak ? Yerine belediye başkanlığını hangi isme bırakacak ? Yerine bırakacağı kişi Afyonda eğitim mi aldı ? Herkesin kafasındaki bu soruların cevabı çok yakında.