Kaçakçılar Haberleri

Kaçakçılar Haberleri

Silah kaçakçılarına büyük operasyon!

Büyük silah kaçakçılığı operasyonu; 22 kişi yakalandı Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel’de milyonluk vurgun iddiaları!

Karamürsel’de aylardır sahilden dağlara kadar onlarca yere yüzlerce kamyon kaçak hafriyat döküldüğü ve bu sayede milyonluk bir vurgun

Karamürsel'de silah kaçakçılarına operasyonu

Karamürsel,İzmit,Gölcük,Başiskele, Sakarya ve Bursa’da, silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 46 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca, 16 adet tüfek, bin 63 adet mermi, 53 adet şarjör ele geçirilirken, 24 şüpheli gözaltına alındı.

Değirmendere'de bir evden 42 göçmen çıktı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılarına düzenlenen operasyonda 42 kaçak göçmen yakalanırken bu göçmenlere yer temin ederek sakladıkları tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel’de Kaçakçılara Jandarma operasyonu

Karamürsel'de kaçakçılara büyük operasyon. Jandarma ekiplerinin durdurduğu 2 tırda binlerce paket kaçak sigara yakalandı.

Kocaeli’de kaçak silah ticareti operasyonu: 11 gözaltı

Kocaeli’nde büyük operasyon, yasadışı silah ticareti yapan gruba yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda silah ve mermi ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.