Kahve Haberleri

Kahve Haberleri

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Komşusunu öldürüp kaçan Osman Akbaş yakalandı

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızderbent Mahallesi'nde dün aralarında husumet olduğu öğrenilen Hasan Aksüt'ü (60) kahvehanede çıkan kavgada tabancayla öldürdükten sonra

Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunaparklar açılıyor

Kafe ve lokantalar açılıyor Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlar, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis şeklinde hizmet verebilecek.

Normalleşme süreci Mart ayında başlıyor

Türkiye, koronavirüs salgınına karşı başlatılan mücadele kapsamında birçok kısıtlama kararı aldı ve virüsün daha fazla yayılmasının önüne geçti.

ALG Patlaması Karamürsel Sahilini Kahverengiye Boyadı

Körfezi'ndeki alg patlaması nedeniyle Karamürsel sahil şeridi kahverengiye büründü.

İşte belediye başkanı! İşte icraat! Kapalı olan esnafa can suyu

Altınova Belediyesi, salgınla mücadele kapsamında ilçede kapalı bulunan esnafa maddi yardımda bulundu.

Türk kahvesi gut hastalığından koruyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Romatoloji Bölümü'nden Doç. Dr. Meryem Can, kronik eklem ağrılarına yol açan gut hastalığından korunmanın yollarını açıkladı. Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman ve 14. Louis gibi tarihteki ünlü isimlerin gut hastalığından muzdarip

Değirmendere'de festival zamanı

Değirmendere Fındık ve Kültür, Sanat Festivali 28 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak konserlerle gerçekleştirilecek. Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem ve Melih Kahveci´nin sahne alacağı festivale Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer

Kocaeli'nde yılbaşını kana bulayan şahıs yakalandı

Dün gece gittikleri kahvede çıkan tartışmayla iki kardeşi pompalı tüfekle öldüren Talip Atalay adliyeye sevk edildi.

Karamürsel'de iş yerinde bıçaklanan Baki Uysal'dan iyi haber

Geçtiğimiz gün kahvesi'nde bıçaklanan Baki Uysal'dan iyi haber var.

Karamürsel'de bıçaklanan kahveci ağır yaralandı

Karamürsel'de dün gece geç saatte meydana gelen olayda 1 kişi ağır yaralandı.

Karamürsel'de deniz yine kahverengi

Kocaeli’nin incisi, Karamürsel Ereğli çok uzun yıllardır temizlenemiyor. Son yıllarda kirlenmesinin önüne geçilen ancak halen temizlenemeyen Ereğli sahili

Karamürsel'de bir ilk

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan, Eski Belediye binası karşısında bulunan zabıta noktası belediye binasının taşınması ile birlikte boşaltılarak yeni belediye binasına geçmişti. İHALESİ YAPILDI Boşaltılan belediye binasının Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapıldığı ve ihale sonrası daha modern ve ilçenin estetiğine uygun bir tesis inşaatı başlatıldı. OLMAYANI YAPACAĞIZ Karamürsel'de bir çok ilke imza atan "Dörtbudak Group" İlçe halkı için yaptığımız bir çok yatırıma bir yenisini eklemekten gururduyuyoruz. Büyük şehirlerde çok popüler olan, dünya kahvelerinin ve çikolatalarının satıldığı noktaların neden ilçemizde olmadığını düşündük ve ilçemize böyle bir işletme açma kararı verdik dedi. YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE Tesisin ana hatlarının bittiğini ve çok kısa bir sürede açılışının yapılarak ilçeye yeni bir işletme kazandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Herkesin göz önünde kendini vurmuştu! Kurtarılamadı.

Darıca’da, kahve işleten Şevket Şevke (56), dün gece müşterilerinin gözü önünde başına dayadığı tabancayı ateşledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şevke, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Küçük kız her yerde aranıyor, lütfen paylaşın

Kocaeli’de ikamet eden 1.65 boyundaki, 45 kilo ağırlığındaki, beyaz tenli, kahverengi saçlı ve ela gözlü olan 13 yaşındaki Sılanur D., 6 Mart Pazartesi gününden beri kayıp.

ALG Patlaması Karamürsel Sahilini Kahverengiye Boyadı

İzmit Körfezi'ndeki alg patlaması nedeniyle Karamürsel sahil şeridi kahverengiye büründü.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik

AKP'nin evlere ve iş yerlerine bıraktıkları çantalara Uğurlu'dan tepki geldi

AKP'nin evlere ve iş yerlerine bıraktıkları çantalara Uğurlu'dan tepki geldi Karamürsel AKP İlçe Teşkilatı tarafından Karamürsel'deki vatandaşların evrelerine ve iş yerlerine bırakılan AKP çantasıyla birlikte içindeki balon ve kahveye Karamürsel CHP eski ilçe başkanı Fedai Uğurlu'dan tepki geldi. 'bana bırakılan balon ve kahveyi lütfen gelip alsınlar' dedi.

Karamürsel'de 3 kişi silahla yaraladıktan sonra kaçan kişi teslim oldu

Karamürsel'de 3 kişi silahla yaraladıktan sonra kaçan kişi teslim oldu Karamürsel’de bir kahvehanede arkadaşlar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi kurşunlanarak yaraladıktan sonra kaçan kişi 8 saat sonra teslim oldu. Karamürsel’de bir kahvehanede arkadaşlar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi kurşunlanarak yaraladıktan sonra kaçan kişi 8 saat sonra teslim oldu.

Karamürsel'de Silahlı Kavga 3 Yaralı

Kayacık Mah.İznik Yolu Rauf Denktaş Bulvarında bulunan bir kahvehanede bu sabah 07.00 sularında ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye arkadaşlar arasında başlayan tartışma kanlı sonuçlandı. Balıkçılık yapan Hasan Ersan ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye İznik yolundaki bir kahvehanede arkadaşları ile tartışmaya başladı. Daha sonra Ersan, silahı ile Osman Gümüş (52),Muhammet Gümüş (25),Arif Akkanat (51)’i yaraladı. Ayaklarına 3 kurşun isabet eden Osman Gümüş, Gölcük Devlet Hastanesine sevk edilirken, yine ayaklarından 1’er kurşun ile yaralanan Muhammet Gümüş ile Arif Akkanat’ın Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olaydan sonra arkadaşlarını yaralayan balıkçı Hasan Ersan’ın firar ettiği olay görgü şahitleri tarafından belirtildi. Karamürsel Emniyet Asayiş ekipleri tarafından Hasan Ersan’ın bulunması yönünde arama çalışmalarının devam ettiği olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Karamürsel'de Dereler zehirlendi'mi ? Balıklar Neden Ölüyor ?

Karamürsel Yalakdere’de Esrarengiz Balık Ölümleri Karamürsel Yalakdere’de yaşayan balıklar esrarengiz bir şekilde öldü. Balıkların bir anda ölümü ve suyun aniden renk değiştirerek pis bir koku yayılması vatandaşı endişelendiriyor. Balık tutulan, hayvanların susuzluğunu gideren dereyi balık ölüleriyle kahverenginde gören vatandaşlar, ‘Yetkililerden yardım bekliyoruz" dediler.

Ramazan'da ağız kokusu için öneriler

Oruç tutarken karşılaşılan sorunlardan biri de ağız kokusu. Medipol Üniversitesi Hastanesi Diş Hekimliği FakültesiEndodonti Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Gündoğar; Ramazan ayında ağız kokusunu önlemenin ve ağız sağlığını korumanın yollarını anlattı.

İlçemiz Merkez'de Gözleri farklı renkli köpek görenlerin dikkatini çekiyor!

Gözleri farklı renkli köpek görenlerin dikkatini çekiyor! Karamürsel’de gözleri farklı renkte olan köpek görenlerin dikkatini çekiyor. Karamürsel’in çeşitli yerlerinde sahipsiz olarak gezen, gözleri mavi ve kahverengi olan köpek vatandaşların ilgi odağı oldu. Köpeği görenlerin ‘ilk defa böyle gözleri farklı renkte olan bir köpek gördükleri belirten vatandaşlar. Bir gözü mavi, diğer gözü kahverengi, genelde kedilerin gözlerinin farklı renklerde olabildiğini biliyorduk, fakat köpeğin de gözleri farklı renklerde olunca daha fazla dikkat çekiyor şaşırdıklarını ifade ediyorlar.

Beton yolda Lüx Araç Hurdaya Döndü

İlçemiz Yalova istikameti D-130 Karayolu beton yol kahveler mevkiinde görgü tanıklarının iddialarına göre aşırı süratli olan araç birden direksiyon hâkimiyetini kaybederek D-130 Karayolunu ikiye ayıran beton refüje ve ardından kaldırıma çarparak durabildi. Lüx araç hurdaya dönerken görgü tanıklarının iddialarına göre içerisinde hiç kimsenin olmadığı fark edildi. Olayın ardından İzmit’ten Yalova’ya gitmek isteyen sürücüler yaklaşık yarım saat kaza yapıp hurdaya dönen aracın çekilmesini beklediler.Karamürsel emniyet müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri yolu trafiğe açmak için hummalı bir çalışma gösterirken olay yerinde aracı kullanan yada araçta ola bilecek kişiler etrafta vatandaşların yardımı ile arandı.Olayla ilgili soruşturma başlatılarak.Aracın plakasından araç sahibine ulaşmaya çalışılıyor.

Karamürsel'deki Denizin Rengine İhbar yağıyor !

Karamürsel’deki Denizin Rengine İhbar yağıyor! Karamürsel sahilinde yaklaşık bir ay önce ortaya çıkan ve hala kaybolmayan kahverengi tabaka görenleri hem şaşırtıyor, hem de ‘Kirlilik mi acaba?” korkusu yaşatıyor Karamürsel’de ilk olarak yaklaşık olarak bir ay önce görülen kahverengi tabaka ‘kirlilik’ olarak algılanmıştı. Karamürsel sahilini ve özellikle Balık Adası’nın içinde görülen kahverengi tabakanın evsel atıklar, fabrikalar veya gemilerden denize bırakılan pisliklerden kaynaklanmış olabileceği iddiası üzerine çok ihbar alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı yaptığı inceleme sonrasında İzmit Körfezi’ndeki kahverengi görüntünün kirlilikten kaynaklanmadığını, biyolojik bir durum olduğunu açıkladı. Yetkililer, bu durumun geçici olduğunu söylese de kahverengi tabakanın yaklaşık bir aydır yok olmaması vatandaşı endişelendirdi. Havanın da güzel olmasını fırsat bilerek sahillere akın eden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük bir şok geçiriyor. Karamürsel’in mavi sularının kahverengiye dönmesi, üstüne üstlük sahilleri köpük kaplaması üzerine telefona sarılan vatandaşlar ihbarda bulunuyor, önlem alınmasını istiyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri “Denizde mevsimsel değişiklik nedeniyle bu durum yaşanıyor. Yağışlar ve sıcak havayla birlikte denizdeki azot fosforu artıyor. Bu nedenle çoğalan mikroorganizmalar ölerek denizin yüzeyine çıkıyor. Bu olay, suyun renginin kırmızı veya kahverengiye dönmesine neden oluyor. Bu durum doğal bir olay” açıklamasında bulunarak vatandaşların endişe edecek bir durumun olmadığını belirtti.