Kalkıyor Haberleri

Kalkıyor Haberleri

65 yaşının üstüne hafta sonu sokağa çıkma izni yolda!

Maske ve mesafe kuralına uyup yürüyüş yapabilecek.

Bedelli askerlikte yaş sınırı kaldırılıyor

AKP’nin bedelli askerliğin de içinde yer alacağı askerlik sistemiyle ilgili çalışmasında ayrıntılar netleşiyor, yaş koşulu aranmayacak.

Ocak ayında TRT 1 harici hiç bir kanal dizi yayınlamayacak !

Ocak ayında TRT 1 dışında hiçbir televizyon kanalının dizi yayını olmayacağı iddia edildi.

Uzun-kısa dönem askerlik farkı kalkıyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında geçen hafta yapılan toplantıda yeni askerlik sisteminde artık sona doğru gelindiği belirtilirken, diğer kurumladan gelen tekliflerin de görüşüldüğü öğrenildi.

KARAMÜRSEL JANDARMA MERKEZDEN KALKIYOR

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan Karamürsel Jandarma Komutanlığı ve lojmanları kaldırılarak taşınıyor.

OHAL resmen yürürlükten kalkıyor

FETÖ'nün 15 Temmuz'da kalkıştığı darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL, bugün yeni kabinenin açıklanmasıyla beraber kaldırılacak.

MEB'den müjde! Paralı yatılı kalkıyor, burs her ay verilecek

Son Dakika MEB, ihtiyaç sahibi öğrencilere 3 ayda bir yaptığı burs ödemesi ve paralı yatılı okullarla ilgili düzenlemeler yapacak. Buna göre; MEB

Dubalar kalkıyor, yerine kaldırım geliyor

Karamürsel Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Karamürsel 4 Temmuz mahallesi , Fatih Sultan Mehmet bulvarı üzerine konulan dubaların kaldırılacağı ve burada bulunan kaldırımların genişletileceği bildirildi. İHALESİ YAPILDI Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesinin yapıldığı ve yakın bir zaman içerisinde dubalar kaldırılarak kaldırımların genişletileceği bildirildi.

Son Dakika - Evlilik programları kaldırılıyor

OHAL kapsamında 2 KHK yayınlandı. Yeni KHK'lara göre 3 bin 939 kişi kamudan ihraç edilirken son dönemde büyük tepki toplayan evlilik programlarının da kaldırılmasına karar verildi.

Bakan Açıkladı Adil Kullanım Kotası Kalkıyor

Web üzerinden sık indirme işlemi yapanlar için müjdeli haber geldi.

Bakan açıkladı! KPSS şartı kalkıyor

Dışişleri Bakanlığı'nda yeni yayınlanacak personel yönetmeliğe göre bakanlığa alımlarda KPSS sınavı kaldırılacak. Yeni sistemde yabancı dil kriteri ön plana

Bu yola dikkat yine kaza ucuz atlatıldı

Karamürsel’de maddi hasarlı kaza Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolunda minibüs ve taksinin çarpışması sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi. 41 M 8000 plakalı şehiriçi minibüsünün 41 R 4418 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.