Kamera Haberleri

Kamera Haberleri

Kaytazdere'de hırsızlar cirit atıyor!

Kaytazdere Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olaylarının artması belde halkını tedirgin etmeye başladı.

Karamürseli canlı izlemek için tıklayınız

Meraklıları için müjde! Karamürsel'i canlı olarak izlemek artık mümkün. İlçe genelinde yer alan kameralar sayesinde, şehir içindeki olayları, güzellikleri ve günlük yaşantıyı canlı olarak takip etme şansına sahipsiniz.

Cinayet görüntüleri basına servis edildi

Karamürsel'de 14 Ekim'de yaşanan korkunç cinayetin yankıları daha ilçede devam ederken araç içi kamera kayıtlarının ortalığa saçılması ve basına servis edilmesi büyük tepkilere neden oldu.

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun (Bekarlığa veda partileri, doğum günleri, küçük kutlamalar vs.) Full eşyalı Havuzlu ve tamamen köprü ve deniz manzaralı Güvenlik kameralı 3 adet ikiz yataklı odası olan Mutfak ve beyaz eşyaları tam Son derece sessiz ve doğanın içinde

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etmeye devam ediyor!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Meteor düştü! Karamürsel'den görüldü

Türkiye’de dün akşam sosyal medyada gündem olan meteor düştüğü iddiası Yalova’daki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

AVUKATIN VURULMA ANI KAMERALARA BÖYLE TAKILDI

Avukatın vurulma anı kameralara böyle takıldı. Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı.   Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile

Karamürsel’de hırsızlar kameralara yakalandı

Karamürsel’de bu sıralar evlere dadanan pervasız hırsızlar bu sefer kameralara yakalandılar.

KARAMÜRSEL UYUŞTURUCU İÇME MEKANLARI

Karamürsel’de uyuşturucu satışı ve kullanımı uzun bir zamandan sonra adeta patlama yaptı. Yazın başından bu yana korona  virüs olmasına rağmen korkunç bir artış olduğu kameralara böyle yansıdı.

CEMAAT DEPREMDE İSTİFİNİ BOZMADI KUR'AN-I KERİM OKUMAYA DEVAM ETTİ

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bulunan Merkez Caminde yaşananlar kameralara yansıdı.

Jandarma Kocaeli genelinde bir çok kamera ile hizmet verecek

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarında güvenlik faaliyetleri görüntülü sistemle güçlendirecek. Yapılan açıklamaya göre Jandarma’nın Kocaeli genelinde bir çok ilçede kamera sistemi kuracağı bildirildi. 

BELEDİYE PERSONELİNE BU TALİMATI KİM VERDİ!

Karamürsel’de seçimlere günler kala bayrak ve afişlere çirkin saldırı kameralara yansıdı.

Ayakkabı hırsızları Karamürsel'e dadandı ! Aman dikkat !

Karamürsel Kayacık Mahallesine ayakkabı hırsızları dadandı. Bisikletle geldiği apartmanların giriş kapılarını zorlayan şahıs güvenlik kameralarına takıldı.

13 Yaşındaki çocuk Lunaparkta düşerek hayatını kaybetti !

Lunaparkta bindiği balerinden düşen Murat Boz (13), öldü. Lunapark işletmecisinin gözaltındığı kaza an ve an kamerada.

Karamürsel'in göbeğinde doğalgaz borusu patladı

Borunun patlaması ile dakikalarca çevreye gaz yayılması ve çıkan ses kameralara yansırken patlayan borudan çıkan yoğun gazın alev almaması büyük bir facianın önüne geçti.

İzmit'te zincirleme kaza Amatör kamerada - Video Haber

TEM otoyolunda gerçekleşen kaza amatör kamerada.

Karamürseli soydular İstanbul'da yakalandılar

Karamürsel'de bir eve girerek 30 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parayı çalan 2 kadının kimliği güvenlik kameraları sayesinde belirlendi. Polisin

Gözünden Gözlüğünü Çaldılar

Yolda yürüyen kadının gözünden gözlüğü çalan bir kişi güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Tartışılacak Facebook iddiası

Facebook'un ilerleyen dönemlerde insanların duygularını öğrenmek ve bu duyguları kullanmak adına kullanıcılardan izinsiz olarak kameralarına erişim sağlayacağı iddia edildi.

Karamürsel'de TIR’ın 9 otomobile çarpması kameralara yansıdı

Karamürsel'de TIR’ın 9 otomobile çarpması kameralara yansıdı.

Bebeğin sokağa bırakılma anı güvenlik kamerasına yansıdı

Dün akşam saatlerinde bebeğin sokağa bırakılma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İPTAL EDİLDİ ! BİNLERCE ÖĞRETMENİ İLGİLENDİRİYOR !

MEB’in müdürlerinin öğretmenleri değerlendirerek puanlamaya tabi tuttuğu, performans sistemi Bursa’da bir öğretmenin başvurusu üzerine mahkeme tarafından iptal

2 öğrenci öldü, onlar kameraya el salladı

Konya’da meydana gelen trafik kazasında 2 tıp öğrencisi hayatını kaybetti, 2 öğrenci de yaralandı.

Polisin vurulma anı güvenlik kamerasında

İzmit Orduevi mevkiinde bulunan Öğretmenevi’nde meydana gelen olayda resepsiyon önünde karşısına çıkan polisleri görünce panikleyen Emre Karabacak isimli şahıs gözaltına alınacağını anlayınca yanında bulunan tabancayla Edem Ceylan isimli polis memuruna ateş etmişti. Polis memuru kasık bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanırken kaçmaya çalışan zanlı diğer polis tarafından bacağından yaralandı.

Kendi Sesiyle Cenazesinde Helallik İstedi

"KOMŞULAR BEN GİDİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN" Karadon Site Camisi İmamı Fikri Karslı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce kıldıkları cuma namazının ardından Hamit Küçük'le sohbet ettiğini ve Küçük'ün kendisine "artık çok yaşlandım, öleceğimi hissediyorum" dediğini söyledi. Küçük'ün öldüğünde yakınlarından kendi sesiyle helallik almak istediğini aktaran Karslı, "Bunun üzerine ben de Küçük'ün 'Komşular ben gidiyorum, hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ediyorum' sözlerini cep telefonu kamerası yardımıyla kaydettim. Küçük bu kayıttan bir hafta sonra geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Küçük'ün cenaze namazını ben kıldırdım. Cemaate cep telefonumdan Küçük'ün söylediklerini dinleterek ve helallik istedim.

Karamürsel de Hırsızlar Trafodaki Bakır Telleri Çaldılar.

Karamürsel Ereğli Mahallesin de Sünni Baba Türbesine Çıkarken Su Deposu nun Yanında Bulunan Elektrik Trafosu Ve Trafo nun İçerisindeki Bakır Kabloları Çalan Hırsız veya Hırsızlar Mobese Kameralarına Takıldılar Eşgalleri Belirlenen Hırsız ların Polis Tarafından Arandığı Ögrenildi.