Kanser Haberleri

Kanser Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Karamürsel'de genç kadın kansere yenildi

Karamürsel Ereğli'de ikamet eden çevresinin sevilen isimlerinden olan Meryem Kater, pankreas rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Zeki Bomba hayatını kaybetti!

Uzun bir zamandır kanser tedavisi gören, Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Dereköy eski muhtarı hayanı kaybetti.

Ali Baba kansere yenik düştü

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Altıntaş (Ali Baba ) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Mesut Yılmaz hayatını kaybetti

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz, kansere yenik düştü. Mesut Yılmaz, 72 yaşında hayatını kaybetti.

Bazı tiroid nodülleri ameliyatsız tedavi edilebiliyor

Biyopsi yapılarak kanser olmadığı tespit edilen küçük nodüllerde, hastaların 6 aylık periyotlarla hekim kontrolüne gitmesi gerektiğinin altını çizen Endokrin Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erhan Ayşan

Oğlunun ölüm haberini alan babanın kalbi dayanamadı

Kansere yenik düşen oğlunun ölüm haberini alan babası kalp krizi geçirerek vefat etti.

Genç yaşta kansere yenik düştü

Karamürsel'in sevilen simalarından Ercan Türel genç yaşta yakalandığı kanser illetine yenik düşerek yaşamını kaybetti.

Genç tıpçılar meme kanseri için sokakta

1-31 Ekim tarihleri Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak biliniyor. Bu ayda vatandaşlar meme kanseri konusunda bilinçlendiriliyor, erken teşhisin önemi her defasında vurgulanıyor. Meme kanserinin erken teşhisine dikkat çekerek farkındalık oluşturmayı hedefleyen İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi, Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği üyesi öğrenciler de Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda bilgilendirici bir stant kurdu. Meme kanseri hakkında broşürler hazırlayan gençler, maket üzerinde meme muayenesini anlattı. Kadın, erkek tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve bugün de Beşiktaş Meydanı'nda devam edecek etkinlikte öğrencilerin hedefi 800 kişiyi bilgilendirmek.

Kocaeli'de kan donduran olay ! Kanser hastalarının ilaçlarını sattılar !

Kocaelideki özel bir hastanede eczane teknikeri olarak çalışan A.K. onkoloji hastalarının tedavilerinde kullanılan ilaçları çaldı, Hastanede kurdukları çetenin diğer görevlisi hastanede şoförlük yapan İ.O.'ye verip, dışarı çıkarttı. Başka bir eczane teknikeri ile sattı.

Sigara içenler mutlaka bol bol tüketmeli !

Havuç içerisindeki 'beta karoten' sayesinde kanseri önlüyor. Üstelik sigara kullanan ve düzenli havuç yiyen kişiler sigara kullanıp havuç tüketmeyen kişilerden daha az kansere yakalanıyor.

Kanser tedavisi gören genç kız Gölcük'te ortadan kayboldu!

Gölcük'te yaşayan 17 yaşındaki Ecem Balcı kayıplara karıştı. Genç kızdan yaklaşık 9 gündür haber alınamıyor

KARAMÜRSEL HALK EĞİTİM KURSLARINDA MEME KANSERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

01-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı etkinlikleri kapsamında, Karamürsel Devlet Hastanesi eğitim birimi tarafından eğitim programı düzenlendi.

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Murat Sarıaltın babasını kaybetti

Karamürsel'in tanınmış esnaflarından Murat Sarıaltın uzun zamandır kanser tedavisi gören babası Arap Sarıaltın'ı tedavi gördüğü Maltepe Süreyyapaşa

İstanbul'da -taklit ürün- operasyonu korkuttu !

İstanbul’da bir iş hanında, deri ve zührevi hastalıklarının yanı sıra kansere de yol açan ürünlere karşı yapılan operasyonda 9 bin 385 adet ünlü markaların taklidi kol saati, 5 bin 665 adet marka taklidi güneş gözlüğü, 6 bin 400 adet puro, değişik markalara ait 30 çift taklit spor ayakkabı, 10 adet elektronik sigara ve 610 adet sarma sigara tütünü ele geçirildi.

Nutella raflardan kaldırılıyor

Ünlü İtalyan markası Nutella'da kansorejen madde olduğu tespit edildi. Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi, Nutella'nın yapımında kullanılan palmiye yağının 200 derecede ısıtılması kansere davetiye çıkartıyor dedi.

Karamürsel Karmek kursiyerlerine seminer

 Aile Konak Hastanesi, meme kanseri konusunda erken tanının önemini vurgulamak için Karamürsel Kurs Merkezi (Karmek) kursiyerlerine seminer düzenledi.

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Yetişkinlere ciddi uyarı: Anne sütü içmeyin !

Anne sütü tüketimi son dönemde yetişkinler arasında da yayılmaya başlamış, adeta yeni bir 'sağlık trendi' haline gelmişti. Özellikle de vücut geliştirenler ve kanser hastaları, 'sıvı altın' diye satılan anne sütüne rağbet ediyor. BBC'nin haberine göre ise Royal Society of Medicine adlı tıp dergisi için görüşlerini kaleme alan İngiliz uzmanlar, bazı özel internet siteleri ve sosyal medya aracılığıyla satılan anne sütünün pastörize olmadığını ve tehlikeli mikroplar taşıyabileceğini söylüyor.

Kayahan hayatını kaybetti (Kayahan kimdir?)

Bir süredir hastanede tedavi altında olan Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan, hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.