Kansız Haberleri

Kansız Haberleri

Tahir Büyükakın'dan Karamürsel için dev bir yatırım daha

Karamürsel’in evladı Tahir Büyükakın, memleketi Karamürsel için adeta imkânsız denilen her şeyi yapmaya devam ediyor. 

Lütfen paylaşın yakalanıp hak ettikleri cezayı alsınlar

Karamürsel Belediyesi tarafından Kayacık Mahallesi Taşçı Caddesi üzerine ekilen zeytin ağaçlarını katledenler aranıyor!

Muhteşem Futbolcular ve Muhteşem Taraftar şampiyon oldu

Karamürsel'in muhteşem futbolcuları ve muhteşem taraftarı imkansızı başardı ve şampiyon oldu.

Ali Kangal emeklerinin karşılığını almaya başladı

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve ekibi bütün olumsuzluklar ve çok kısıtlı bir bütçe ile imkansızları başarmaya devam ediyor.

Çipli kimlik alacaklar aman dikkat! Sakın zarfı açmayın.

Kimlikler değişiyor ama çipli yeni kimlik kartını almak hiç de kolay değil. Yoğun ilgiden dolayı internetten yakın zamana randevu almak imkânsız.

Müge Anlı için imkansız sadece zaman alır

Müge Anlı ve ekibi Gölcüğe gelerek 18 Yıllık bir hasreti bitirmek için Gölcük Belediyesi ekipleri ile çalışmalara başladı.Tam 18 yıl boyunca bıkmadan usanmadan kızını arayan acılı baba Kenan Emir, ATV’de yayınlanan

Karamürsel'de Akıl almaz kaza imkansızı başaran şoför kaçtı

Karamürsel;'de inanılmaz trafik kazası olay sabah saat 10:30 sıralarında 4 Temmuz mahallesi plaj yolu beyaz saray düğün salonunu otoparkında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre eğerli istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 16 HJ 066 Plakalı binek araç bir aracın zor geçeceği ve trafiğe beton bariyerlerle kapalı olan toprak yola girdi ve burada hız yaparak kontrolden çıktı D-130 Karayolu'nu ayıran bariyerlere barptıktan sonra dönen araç denize sadece birkaç metre kala dura bildi araç kaza yaptıktan sonra araçtan inen ve kaçan iki şahsın alkollü oldukları iddia edildi. Olay yerine gelen polisler olay yerinde araştırma başlattı.

Karamürselin Gururu Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı

Çok kısıtlı bütçelerle ve çok az yardımla hem ayakta kalmaya çalışan hem de bu kadar başarılı bir takıma ne yazsak ne söylesek azdır. Tebrikler Turgut Taşçı ve Yönetimdeki vefalı insanlar. Değil Karamürsel’e tüm Türkiye’ye çok büyük bir ders verdi ve vermeye devam ediyor. Spor evrenseldir satılmış, taraf olmuş birilerinin egolarını göstereceği bir birim yada maskot olmadığının en büyük kanıtı Karamürsel Gençlik Basketbol Takımıdır. Sizinle ne kadar gururduysak azdır yönetiminden oyuncularına kadar imkânsızı başaran ve başarmaya devam eden bu çocukları ayakta alkışlıyorum.