Kantin Haberleri

Kantin Haberleri

Karamürsel'de Eğitim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen 2. Dönem Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali ADA, Karamürsel Kaymakamı ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Kocaeli geneli on kantin ihaleye çıkacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor komplekslerinde yer alan 10 kantin yeri kiraya verilecek. İçlerinden yalnızca birinin kiralık fiyatı diğerlerini solladı.  

Aktif Hastanesi ve Özdilek AVM önündeki vatandaşlar yaralandı

Çiftlikköy Aktif Hastanesi kantininde ve Özdilek AVM bahçesinde oturan çok sayıda kişi nereden geldiği bilinmeyen saçmalar ile yaralandı ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı olayda 2 kişinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Karamürsel Devlet Hastanesi kantini kiraya verilecek!

Mülkiyeti Hazineye ait kullanım hakkı Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı olan sağlık tesisine tahsisli olan Karamürsel Devlet Hastanesi kantini kiraya verilecek.

Bir çok kişinin zehirlendiği okulda gerçek ortaya çıktı!

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta Karamürsel'de bulunan bir okulun bir çok öğrencinin kusma ve halsizlik nedeni ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne gitmesi sonrasında, Karamürsel Emniyet Müdürlüğünce gece

Okul kantinlerinin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi

Edinilen son dakika haberine göre Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kantinlerin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi.

Okul öncesi büfe ve kantinlere Covid-19 eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 1. sınıflar için başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde büfe ve kantinlere Covid-19 eğitimi verdi

Hastane kantinleri ihaleye çıkıyor

Kantinler 45 gün, 3 ay, 1 yıl, 3 yıl gibi değişik sürelerle kiralanacak.

Yıldırım, Denizcilik fakültesini başka yere kaptırmayız

​Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Denizcilik Fakültesine kazandırılan Simülatör Merkezi ve Kantin açılışı Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın katılımları ile gerçekleşti.

Salı gününden itibaren okullarda satışı yasaklanıyor

Okul kantinlerinde ve hastanelerde satılamayacak, buralarda ürünlerin reklamı yapılamayacak.

Karamürsel ihale ilanı

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 387 öğrencisi bulunan Karamürsel Anadolu Lisesi’nin kantin işletme ihalesini bugün saat 14.30’da yapacak.

MHP İLÇE BAŞKANI ORHAN KILINÇSOY'DAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

İlçemiz MHP İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, baba mesleği olan lokantacılık işletmeciliğine izmeitte yeni bir mekan daha katarak büyümeye devam dedi.İlçemizde eskilerin çok iyi tanıdığı ünlü aşçılarından ve lokantacılarından Süleyman Kılınçsoy’un mesleğini yıllardır sürdüren Kılınçsoy, aile bünyesindeki Yalova Tavşanlı’da bulunan lokantaları, işletmeciliğini üstlendiği okul kantinleri ve kafeteryalardan sonra Gölcük Çiftlik Caddesi , Aile Konak Hastanesi karşısında Tadım Lokantası’nı ve mini marketini hizmete açtı.