Kapanma Haberleri

Kapanma Haberleri

Karamürsel Ereğli balık halinde 12 ay taze balık var

Karamürselli balıkçılar: 12 ay taze balık var 1 Nisan’da balık sezonunun kapanmasıyla beraber yasaklı dönemlerde balıkların buzhane olduğu yönündeki yanlış algı nedeniyle üzüldüklerini ifade eden Karamürselli balıkçılar “12 ay boyunca taze balığımız var” diyor.

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Karamürselli kardeşler herkese örnek oldu!

Ülke genelinde 17 günlük kapanma nedeni ile evlerinde kalmak zorunda kalan Hanne Meryem ve Sümeyye isimli 2 küçük kız kardeş öyle güzel bir etkinlik yaptılar ki, herkese örnek oldular.

17 Günlük kapanma Karamürsel'de bir işe yaramadı!

17 günlük tam kapanma dönemi, Pazartesi sabahı saat 05.00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağının ne zaman bittiğine ve 17-18-19 Mayıs tarihlerinde kısıtlama uygulanıp

Yasaklı günlerde Karamürsel-Yalova yeni sefer saatleri belli oldu

SS 27 No'lu Karamürsel Handere ve Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi, tam kapanma süresi boyunca Karamürsel ve Yalova karşılıklı çalışma saatleri paylaşıldı.

Faturaların son ödeme tarihi erteleniyor

Tam kapanmanın başlamasıyla birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına ayarlama yapılması kararı alındı.  

Karamürsel'de üç gün üst, üste pazar kurulacak

Erdoğan'ın açıklamasına göre 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde 18 günlük tam kapanmaya geçiliyor.

Cumhurbaşkanı tam kapanmanın tarihlerini açıkladı

Son dakika açıklamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. İşte kapanma kararı ile alakalı tüm detaylar haberimizde

Ramazan Bayramı ile ilgili son dakika haberi! 5 gün yasak…

Gelen son dakika haberine göre pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda Ramazan Bayramı ve alınacak yeni tedbirlerle ilgili yeni kararların çıkması bekleniyor.

Ramazan için tam kapanma kararı salı günü belli olacak

Ramazan boyunca tam kapanma ile alakalı olarak verilecek kesin karar, Pazartesi günü yapılacak Bilim Kurulu toplantısında ki, değerlendirmeler neticesinde

Srebrenitsa katliamı nedir? Kapanmayan yara Srebrenitsa katliamı!

Büyük bir insanlık trajedisi olan Srebrenitsa katliamının üzerinden 23 yıl geçti. En az 8 bin 372 Boşnak sivilin Sırp askerlerce hunharca katledildiği Srebrenitsa soykırımı, aradan 23 yıl geçmesine rağmen Boşnak halkı için dinmeyen bir acı olarak kalmaya devam ediyor.

Piknikte ve eğlenirken ağaçlara zarar verenler

Okulların kapanması ve havaların ısınmasıyla birlikte piknik sezonu da başladı.

SON DAKİKA GÖLCÜKTE REHİN ALINAN BANKACI KIZIMIZ KAÇMAYI BAŞARDI

Son dakika rehin alınan kızımız Gamze Ö. Bankadan kaçarak kurtulmayı başardı. Akşam saat 17:00 'da Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı.Banka çalışanlarından birinin karamürselli G.Ö. olduğu bilgisi paylaşıldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi

GÖLCÜKTEKİ BANKA SOYGUNUNDAN İLK VİDEO

Bu akşam saat 17:00 saatlerin de Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

GÖLCÜKTE BANKA SOYGUNU REHİNELERDEN BİRİ KARAMÜRSELLİ

Akşam saat 17:00 'da Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı.Banka çalışanlarından birinin karamürselli G.Ö. olduğu bilgisi paylaşıldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kocaeli Valisi Güzeloğlu, Ereğli balık halinde mezatı başlattı

Av sezonun kapanmasına yaklaşık bir hafta kala denize açılan balıkçılar, Kocaeli'deki Ereğli Balık Hali'ne ağları dolu olarak döndü -Vali Güzeloğlu: "Bereketli bir sezon olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bereketi artarak gelen bir sezon yaşarız. Tüm vatandaşlarımızı su ürünleri tüketmelerini tavsiye ediyoruz" -Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Denetçisi İlikhan: -"Ufak balıkların yağ ve un yapılması balıkçımızın geleceğini yok ediyor" Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye'nin en önemli balık satış merkezlerinden biri olan Karamürsel ilçesindeki Ereğli Balık Hali'nde mezatı başlattı.

Dün gece İç güvenlik paketinde 10 madde kabul edildi

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde 10 madde kabul edildi. Dün saat 14.00'da açılan TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmelerine saat 21.30'da geçildi. Görüşmelerde AK Parti gün boyu paketin görüşmesini iç tüzük haklarını kullanarak itiraz ve usul tartışmalarıyla uzatmaya çalışan muhalefetin direnişini karşı atakla kırdı. İtirazlar dikkate alınmadı ve görüşmeler başladı. Buna tepki gösteren CHP ve HDP'li milletvekilleri bir süre birlikte oturma eyleme yaptı. Birleşime verilen aranın ardından oturma eylemi sona erdi. Birleşimin tekrar açılmasının ardından HDP'li milletvekilleri başkanlık divanı önüne gelerek saat 22.00'da başlattığı oturma eylemini 7 saat sürdürdü ve oturum kapanmasıyla sonlandırdı. Bazı HDP'li milletvekilleri ise pakette yer aldığı için yüzlerine fular ile tepki amaçlı kapattı. 5 bölüm 132 maddeden oluşan paketin 10 maddesi kabul edildi ve birleşim saat 05.10'da kapandı.

KARAMÜRSELDE KARLA MÜCADELE TAM GAZ

KARAMÜRSELDE KARLA MÜCADELE TAM GAZ KARAMÜRSEL’in yüksek kesimlerinde dünden bu yana devam eden yoğun kar yağışı yüksek kesimlerdeki 8 mahallenin yolunun kapanmasına neden oldu. Belediye ekipleri karla kaplı yolları açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karamürsel ilçe merkezinde de etkili olmayan kar, yüksek kesimlerde 15 santimetreyi buldu. Osmaniye,Akpınar,Safiye,Suludere,Senaiye,Kadriye,Tahtalı,Fulacık Mahalleri’nin yolları kar nedeniyle kapandı. Belediye ekiplerinin kapan köy yollarındaki kar küreme çalışmaları halen hummalı bir şekilde sürüyor.Bu mahallerdeki taşımalı eğitim yapılan okullara bugün tatili verildi .

Kömür İşçilerine Erzak Yardımı Yapıldı

Yoğun kar nedeniyle yolların kapanmasının ardından Karamürsel’e 18 kilometre uzaklıkta ki Avcı ve Akpınar mahallerinde Orman İşletme Müdürlüğü’nden alınan izinle orman köylerinde mangal kömürü hazırlayan ve çadırlarda yaşayan 15 aileden oluşan 70 kişiye, Karamürsel Kaymakamlığı tarafından erzak yardımı götürüldü.

Fuar Müdürlüğü Kapandı.Fevzi Utaş Duygusal Bir Konuşma Yaptı

Kocaeli Fuar Müdürlüğü’nün kapanması nedeniyle çalışan personel, Büyükşehir kurumlarının farklı birimlerinde görevlendirilecek.

Büyükşehir ekipleri teyakkuzda

Büyükşehir ekipleri teyakkuzda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kocaeli genelinde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun kar yağışında ekipler, Kocaeli’nde hiçbir yolun kapanmaması için gece gündüz demeden çalışıyor.