Kapasite Haberleri

Kapasite Haberleri

Karamürsel merkezde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bir eve yapılan baskıda yüklü miktarda kapasite ve üç kişi ele geçirildi. Kocaeli Narkotik şubesinin özel ekibi ve

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kafe ve restoranlar çok riskli iller dışında açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapatılan kafe ve restoranların çok riskli iller dışında sabah 07.00 - 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açılacağını belirtti. 

İhsaniye Barajında sona doğru gelindi

Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan 16 milyon metreküp kapasiteli, Karamürsel İhsaniye Barajı’nın inşaatı devam ediyor.

Karamürsel Acil serviste 8 hekim ile 7/24 hizmet veriliyor

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde modernizasyon çalışmaları hız kesmiyor. Yakın zaman içerisinde 270 metrekarelik Acil Servisin kapasitesi 550 metrekareye çıkarılan

Altınova Spor Salonu, belediyenin

Yalova Altınova İlçesi'ne kazandırılan 250 kişi kapasiteli spor salonunun, Altınova Belediyesi’ne devri protokolü imzalandı.

İHALE BİTTİ KARAMÜRSEL'E HAYIRLI OLSUN

BİN 214 M2 ALAN ÜZERİNE YAPILACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu, bin 214 metrekare alan üzerine kurulacak. Voleybol ve basketbol sahalarının yer alacağı spor salonunda 150 kişi kapasiteli tribün bulunacak. Ayrıca spor salonu içerisinde 160 kişi kapasiteli seminer salonu yapımı gerçekleştirilecek. 3 FİRMA TEKLİF VERDİ Hizmet binası ihale salonunda yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklif 3 milyon 101 bin TL ile Süleyman Doğan+Atlas İnşaat tarafından gelirken, en düşük teklifi Özpol Mühendislik tarafından 2 milyon 843 bin TL ile verildi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. FİRMA TEKLİF Özpol Mühendislik 2 milyon 843 bin TL Özgür Modern Yapı 3 milyon 087 bin TL Süleyman Doğan+Atlas İnşaat 3 milyon 101 bin TL

Mehdi Taşdan , Cemil Yaman için adaylıktan çekildiğini duyurdu

TAŞDAN’DAN DESTEK SÖZÜ 7 Haziran sürecinde AKP’den aday adayı olan Ervan İnşaat’ın sahibi Mehdi Taşdan Cemil Şaman’ın kente fayda sağlayacak kapasiteye sahip olduğunu ifade etti. Vanlı olan, Doğu ve Güneydoğulular Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapan Taşdan, “Cemil Bey, açıkçası kendini yetiştirmiş, siyasi tecrübeleri olan bir isim. Kendisinin milletvekilliğini hak ettiğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına eminim bu yüzden adaylıktan çekiliyorum dedi.

Karamürsel'de Bir İlk Daha Hizmete Başladı Mercan Cafe Açıldı

Karamürsel'de bir ilk olarak hizmete açılan MERCAN CAFE isimli gezi teknesi karamürsel marinada kapılarını açtı. İstanbul'da boğazda restoran olarak kullanılan 22 Metre uzunluğunda çok geniş ve ferah iç yapısı ile kapılarını karamürsel marinada açtı. Mehtap Özyılmaz hanımın işletmeciliğini yaptığı MERCAN CAFE isimli gezi teknesi uzman katrasu ve kaliteli hizmet anlayışı ile başta karamürsel halkı olmak üzere tüm misafirlerini ağarlamak için 110 kişilik oturma kapasitesi ile çok yakında karamürsel ve çevre sahil şeridinde ücretsiz olarak turlar düzenleyeceklerini söyleyen Özyılmaz karamürsel'de olmayan fakat ihtiyaç duyulan bir işi severek yapmak bizi çok mutlu ediyor. Bütün halkımızı Marinada hizmetinize sunduğumuz yerimize bekliyoruz dedi.

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı

MATE Projesi Karamürsel Yaygınlaştırma Toplantısı İspanya, İtalya ve Türkiye’den toplam 5 kurumun ortaklaşa yürüttüğü 2012 yılından kabul edilen Avrupa komisyonu altında ispanya Ulusal Ajansının fonladığı ve Hayatboyu Öğrenme Leonardo Da Vinci Yenilik Transferi kapsamındaki "Çok Disiplinli Yaklaşım Kullanılarak Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü Meslek Dersi Öğretmenlerinin Kapasitelerinin Geliştirilmesi" (MATE) projesinin yerelde yapılan yaygınlaştırma ve tanıtım toplantısı Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda katılan personel ile Karamürsel’de gerçekleştirildi.