Karamürsel Doktor Haberleri

Karamürsel Doktor Haberleri

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNİ YEDİRMEYİZ!

Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisinde görevli başarılı Doktor Halil İbrahim Erol’a ve Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atılan bu iftira ve karalama kabul edilir gibi değil.

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki;

Karamürsel Devlet Hastanesi Doktor ve çalışanlarından basın açıklamalı tepki; ‘Şifa veren eller sizlerden kendilerini anlayan yürekler istiyor’ Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görevli Göğüs Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Kamil Furtun'un silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi üzerine Karamürsel Devlet Hastanesi doktorları ve çalışanları adına basın açıklaması yaparak tekrar görevlerinin başına döndüler.

Karamürsel'de 1 ve 2 Nolu Aile hekimleri iş bıraktı

Karamürsel'de 1 ve 2 Nolu Aile hekimleri iş bıraktı Karamürsel'de Aile hekimleri, çalışma saatleri ve nöbet sistemini protesto amacıyla bugün iş bıraktı. Muayene için aile sağlığı merkezlerine gelenler, geri dönmek zorunda kaldı. 22 BİN HEKİM VE HEMŞİRENİN DİNLENME HAKKI YOK SAYILIYOR"

Karamürsel'deki Sporcuların Sağlıkçısı Yakup Büyükbingöl

Karamürsel'de yapılan tüm spor dallarına yaklaşık 7 yıldır hizmet veren Yakup Büyükbingöl yaz-kış durmaksızın görevinin başında aralıksız şekilde çalışmalarıyla herkesin taktirini topluyor. Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri haline gelen amatör sporcuların oynadıkları oyunlarda sakatlanması sırasında yaşanıyor. Ama Karamürsel’de 7 yıldır yaz-kış demeden futbol maçlarına kapalı spor salonuna ve de halı sahada yapılan turnuvalara sağlıkçı olarak giden Karamürsel Sağlık Grup Başkanlığın sağlıkçı memuru Yakup Büyükbingöl herkesin taktirini alıyor.