Karamürsel Geneli Haberleri

Karamürsel Geneli Haberleri

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde 'illegal' çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor.

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli'de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 28 Kasım 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya  Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli’de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 22 Ekim 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Karamürsel SGK hakkında şikayetler artmaya başladı

Karamürsel genelinde son zamanlarda gazetemize gelen çok sayıda şikayet gönderisi var. Bu şikayetler, ilçe genelinde faaliyet gösteren bazı inşaat firmalarının kaçak ve sigortasız işçi çalıştırdığına dairdir, ve her geçen gün artmaktadır.

Karamürsel geneli hatalı parklar sorun olmaya devam ediyor

Karamürsel genelinde esnafların mal indirip yüklemesi için oluşturulan ceplerin, uzun süreli şahsi veya ticari araçların park etmesi nedeniyle sürekli sorun yaşayan ilçe esnafı, trafik polisleri ve zabıtalar sürekli büyük bir çaba gösterselerde

Karamürsel geneli uyarıcı maddeler yine can almaya başladı

Karamürsel genelinde hızla yayılan sokak adıyla "MET" olarak bilinen Metamfetamin'in ilçe genelinde çok çabuk ulaşılabildiği ve hızla artmaya başladığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, çocuk parklarında küçük yaşta çocukların ellerinde cam şişelerle MET içtiklerini tahmin ettiklerini ve durumu polise bildirdiklerini ifade

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Karamürsel halkı vali Seddar Yavuz'a seslendi

Karamürsel genelinde her gün artarak yaşanan olaylar sonrası ilçe halkı vali Seddar Yavuz'a seslenerek yardım istedi.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Karamürsel genelinde 37 kişi bogulmaktan kurtarıldı

Karamürsel genelinde 9 günlük bayram tatilinde 37 kişi ekipler tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Karamürsel kordonda acemi olta balıkçısı genç kızı yaraladı

Karamürsel genelinde her geçen gün sayıları hızla artan acami olta balıkçıların ne denetleyen nede kontrol eden hiç kimse olmadığı için sahilde adeta olta terörü estiriyorlar.

Tarlalar ard arda icradan satışa çıkmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde icralar ard arda tarlalar satışa çıkmaya başladı.

Karamürsel'in önde gelenleri araya girdi sükunet sağlandı

Karamürsel genelinde son günlerde yaşanan olaylara sonunda nokta koyuldu. İlçe genelinde her geçen gün büyüyen olaylar sonrası ilçenin önde gelenlerinin araya girmesi ile sükûnet sağlandı ve olaylar son buldu.

İsmail Yıldırım bunu da yapmamıştır!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Pazarcık ilçesi olan asrın felaketi deprem sonrası Karamürsel genelinde yediden yetmişe çok büyük bir seferberlik başlamış ve süreç ilçedeki siyasi partiler

Tahir Büyükakın Karamürsel'in kaderini değiştirdi

Karamürsel genelinde yıllardır sadece seçim dönemlerinde vaat olarak kalan bir çok projeyi yıllar sonra hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir büyük projenin daha bitişini duyurdu.

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

Önce beş takla attı sonra tarlaya uçtu

Karamürsel Kent konut girişinde meydana gelen trafik kazasında ortalık karıştı. Meydana gelen trafik kazasında görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı süratle seyreden A. D.

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Karamürsel'de hırsızlar araba parçalarına dadandılar

Karamürsel'de son günlerde hırsızlar park halindeki araçlara dadandılar. Karamürsel genelinde son günlerde araç sahiplerinin başı oto fareleri ile dertte.

Karamürsel genelinde idareciler değişti! İşte yeni müdürler!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Kocaeli’de 4 ve 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının görev yerlerinde değişiklik yapılacağı duyurulmuştu.

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürsel genelinde bir çok mahallede elektrik kesintisi

Karamürsel'de yarın elektrik kesilecek (21 Mayıs 2022) SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesintilerini sürdürüyor.

Cumhuriyet Başsavcılığı İlçede en çok işlenen suçları açıkladı

Karamürsel’de en çok hangi suçlar işleniyor işte yanıtı. Kocaeli Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı 2021 yılı faaliyet raporunda Karamürsel’de en çok işlenen suç türleri yayınlandı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Hırsızlık olayları çok artınca polis harekete geçti!

Karamürsel genelinde son haftalarda sürekli artan hırsızlık olayları sonrası harekete geçen yetkililer hırsızları tespit ederek yakaladı.

Karamürsel genelinde bir çok kişiyi zehirlemişlerdi

Karamürsel genelinde büyük bir uyuşturucu pazarını yönettikleri iddia edilen iki kız kardeşin duruşmasında karar çıktı.