Karamürsel Katliam Haberleri

Karamürsel Katliam Haberleri

Sahipsiz Karamürsel'de sıra ağaçlarda

Karamürsel'de res ve taş ocağından sonra sıra ağaçlara geldiğini duyan vatandaşlar isyan etti. Bu kadarı'da artık çok fazla

Karamürseli kana bulayan, cani katil yakalandı

Karamürsel'de dün gece engelli bir vatandaşı hunharca katleden cani katil polisin yaptığı başarılı operasyonla yakalandı.

Karamürsel'de çevre katliamına tepkiler çığ gibi büyüyor!

Kocaeli Karamürsel'de yaşanan çevre katliamı vatandaşı çileden çıkarttı. Göz göre, göre çevreyi katlediyorlar ve herkes buna seyirci kalıyor diyen mahalle sakimleri yetkililere seslendi.

Karamürsel'de Otomobil Park Halindeki TIR'a Çarptı: 2 Ağır Yaralı

Karamürsel'de Otomobil Park Halindeki TIR'a Çarptı: 2 Ağır Yaralı Karamürsel'de, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü park halindeki TIR'a çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki arkadaşı ağır yaralandı. Kaza, sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Karamürsel D-130 Karayolu Kamyon Kontrol Noktası Mevkiinde meydana geldi. Kocaeli yönüne seyir halinde olan Aytun Yasin A. (25), idaresindeki 41 RY 421 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan Orhan D.’ye (32) ait 34 ZM 8957 plakalı TIR’a yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Aytun Yasin A. ve yanında bulunan arkadaşı Emre Yıldız T. (25) araç içinde sıkıştı, her iki yaralı itfaiyenin uzun uğraşlarının ardından sıkıştıkları yerden çıkartılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki kişinin hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.