Karamürsel Otel Haberleri

Karamürsel Otel Haberleri

Mehmet Oruç 2024 Yeni yıl mesajı

Yeni bir yılın eşiğinde, tüm kalbimle en içten yeni yıl dileklerimi sunarım. Mohti Otel olarak, 2024 yılının her anında sizlere hizmet vermekten büyük mutluluk duyacağız. Mohti Otel işletmesi olarak, bu özel mekanda sizleri ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Karamürsel Tv 'den 2024 yerel seçim anketi

Karamürsel Tv 'den yerel seçim anketi: En dezavantajlı konumda İYİ Parti var  

Karamürsel Belediyesi araç kiralayacak    

Karamürsel Belediyesi araç kiralama hizmeti alacak. İlan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Karamürsel Belediyesi tarafından

MOHTİ OTEL 2024 ORGANİZASYON KAYITLARINA BAŞLADI

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana bölgenin en gözde mekanı olan "Mohti Otel-Restoran- Fitness"  2024 yılı Düğün, Nişan, Kına Gecesi, Nikah, Balo, Sünnet ve tüm cemiyetler için yeni kayıtlarına başladı.

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Ekmek zammı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı.

Karamürsel'de vatandaşın Türk Telekom tepkisi!

Karamürsel'de vatandaşlar Türk Telekom internet bağlantısının olmaması ve yaklaşık 2 gündür bu problem yaşadıklarını dile getirdi.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Merih Demiral nereden geldiğini unutmuyor!

Atalanta’da forma giyen Karamürselli milli futbolcumuz Merih Demiral memleketi Karamürsel’e geldi.  

KARAMÜRSEL MOHTİ OTEL - SPA - FİTNESS - RESTORAN - KAFE

Mehmet Oruç Mohti Otel ile bünyesine yeni bir tesis daha kattı. Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkiinde Şirin Kaptan

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın en yakın çalışma arkadaşlarından Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi.

Karamürsel köylüleri Tayyip Erdoğan'a seslendi

Karamürsel, Kızderbent mahallesinin katledilmesini istemeyen Karamürsel halkı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

OTELİN 4 KATINDAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ

Karamürsel’de korkunç bir kaza meydana geldi. Karamürsel merkezde bulunan bir otelin terasından beton zemine düşen Murat K. Olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Karamürsel'de vatandaşı çileden çıkartıyorlar

İlçemizde son zamanlar'da Motosiklet ve otomobil sürücülerinin çıkardığı ses ve trafik kurallarına uyulmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.