Karamürsel Otobüs Haberleri

Karamürsel Otobüs Haberleri

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

Karamürsel'de icradan halk otobüsü satılık!

Kocaeli'de son günlerde halk otobüslerinin peş peşe icralık olması dikkat çekiyor. Bu kez Karamürsel'de bir halk otobüsü icradan satışa çıkartıldı.

Karamürsel İzmit Otogar direk seferler başladı

Karamürsel İzmit otogar direk seferleri bu gün itibarı ile başladı.

Karamürsel’de kaybolan cüzdan, Hatay’dan gelen mesajla sahibine ulaştırdılar

Memleketi Hatay'a giderken cüzdanını Karamürsel otobüsünde kaybeden yolcunun annesinden gelen mesajla cüzdanı hemen bulunarak sahibine ulaştırıldı

Kocaeli genelinde toplu ulaşıma zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Kocaeli genelinde toplu taşımaya zam geldi. İşte şehir içi ve diğer toplu ulaşım zammı yeni fiyat tarifesi.

Ulaşımda yaz dönemi! Sefer saatleri değişiyor

Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark, ulaşım araçlarında yaz dönemi sefer saatlerini değiştiriyor.

Toplu taşımada Karamürsel halkına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı kara ve deniz yolcu taşımacılığını birbirine entegre ediyor.

Gebze, Osmangazi Köprüsü, Karamürsel Otobüs Seferleri

Yakın zaman önce basında çıkan Gebze ile Osmangazi köprüsü kullanılarak Karamürsel ve Gölcük hattında başlıyacak otobüsler için çıkan haberlerle ilgili gazetemi

Karamursel'de Veliler isyan etti

İkinci bina neden yıkılmıştı! Karamürsel Otobüs Terminali yanında bulunan eski adıyla 4 Temmuz Okulu yeni adıyla Karamürsel İmam Hatip

Bu yola dikkat yine kaza ucuz atlatıldı

Karamürsel’de maddi hasarlı kaza Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolunda minibüs ve taksinin çarpışması sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi. 41 M 8000 plakalı şehiriçi minibüsünün 41 R 4418 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Karamürsel'deki Odalar ve Kooperatiflerden 'Kardeşlik' İftarı

Karamürsel’deki Şoförler Odası, Ziraat Odası, Pazarcılar Odası, S.S 2 Nolu Karamürsel İzmit Kooperatifi, S.S. 127 Nolu Yalakdere ve Çevre Köyleri Kooperatifi, S.S. 27 Nolu Handere Karamürsel Kooperatifi, S.S. Karamürsel Otobüsçüler ve Servisçiler Kooperatifi, S.S Karamürsel Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve S.S. Altınova Kaytazdere Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifleri aldıkları ortak bir karar ile bu yıl ilgini düzenledikleri ‘Kardeşlik’ iftar yemeğin Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezin’de gerçekleştirildi.