Karamürsel Özel Lise Haberleri

Karamürsel Özel Lise Haberleri

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

Ereğli'de balıkçılar yeni sezonda hamsi bolluğu bekliyor

Karamürsel Ereğlili balıkçılar, tekne ve ağ bakım işlemlerinde son rötuşları yapıyor. 31 Ağustos’u 1 Eylül’e bağlayan gece Ereğli Limanı’ndan 3 büyük gırgır denize açılacak.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji, başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji,  başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

Karamürsel Birey Koleji 2022-2023 mezuniyet töreni

Karamürsel Birey Anadolu Lisesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrenciler tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyacanını yaşadı.  

İlçenin sevilen esnafı genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarından Faruk Tobaoğlu genç yaşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU SINIRLI KALAN YENİ KAYIT İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji, sınırlı sayıda kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Siz de en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Özel Karamürsel Birey Koleji LGS'de yine zirvede

LGS sınavına giren, Özel Karamürsel Birey Koleji öğrencilerinin tamamı büyük bir başarıya imza atmayı başardı.

Karamürsele 5 Yıldızlı Kolej geliyor

Karamürsel Kırahmetoğlu mevkiinde hizmete açılacak olan Birey Kolejini temel atma töreni bu gün düzenlenen program ile gerçekleşti.

Karamürsel'e özel okul geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına Karamürsel ilçesini katmak için hazırlıklarını sürdürüyor