Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Haberleri

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Haberleri

Mehmet Akdeniz, Ramazan geleneğini bozmadı

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, geleneksel hale getirdiği ramazan ayı boyunca simit dolması ve gazoz ikramını bu yıl da sürdürüyor.

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Önce makam geldi! Sonra büyük servetler!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "KARAMÜRSEL TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI" Mehmet Akdeniz ülke genelinde yaşanan asrın felaketi sonrası sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak ülke genelinde

Mehmet Akdeniz mevzu hizmet ise biz hazırız dedi

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde binlerce aileye ve kişiye yardım etmek için gece gündüz demeden çalışmış ve gösterdiği bu büyük çaba nedeni ile çok büyük destekler almayı başarmıştı. 13.10.2022 (Pazar) günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığı için yine kendi gibi Karamürsel'e hizmet etmek için gönüllü olan ekibi ile seçimlere katılan Akdeniz, mevzu Karamürsel ve halkına hizmet etmekse biz hazırız dedi.

Karamürsel Turizm derneği ilçenin tarihine sahip çıkıyor!

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz ilçenin tarihi dokusuna sahip çıkarak ilçeye daha çok turist gelmesi için kolları sıvadı.

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza attı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza atmayı başardı.

Karamürsel Turizm derneği çok sayıda tablet dağıttı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz, uzaktan eğitimde bilgisayar sıkıntısı yaşayan öğrenciler için hayırseverler tarafından hediye edilen 90 tablet bilgisayar dağıtıldığını bildirdi.

MEHMET AKDENİZ 40 YILLIK DERNEKLERE TAŞ ÇIKARTTI

Karamürsel’de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile büyük kesimlere ulaşan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz durmak bilmiyor.

Karamürsel Turizm Derneğinden İsmail Yıldırım'a ziyaret

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz ve yönetim kadrosu Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı Karamürsel Belediyesinde ziyaret etti.

Başkan yetkililere seslendi! Üniversite ne oldu?

Karamürsel'in en aktif derneklerinde biri olan Karamürsel Turizm Derneği Başkanı, Mehmet Akdeniz yetkililere seslendi. Karamürsel'de kurulacak olan üniversite ne oldu?