Karamürselbelediyebaşkanı Haberleri

Karamürselbelediyebaşkanı Haberleri

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

İsmail Yıldırım'da Fatma Kaplan Hürriyet'e iğrenç gönderme!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın sosyal medya hesabı üzerinden bir anneye karşı yaptığı patlıcanlı, salatalıklı paylaşıma tepki yağdı

Sahipsiz Karamürsel! Kimse sormuyor bu paralar nereye gitti diye?

Defalarca açıldı: 12,6 milyon lira harcanan gölet yeniden ihale ediliyor.

İsmail Yıldırım'ın mal beyanı!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım 2004 yılında girdiği seçimlerden zaferle ayrılarak belediye başkanı seçilmiş ve 14 yıldır Karamürsel Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

İsmail Yıldırım’dan MHP'ye gönül alma ziyareti!

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş ve yönetimini ziyaret etmesi bazı çevrelerin takdirini alırken oldukça büyük bir kesim ise eleştirmişti.

İsmail Yıldırım'dan Başbakan Yıldrım'a örnek olacak bir hareket

AK Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yeni göreve atanan İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş’ı ziyaret etti.

Yıldırım, uzun bir aradan sonra Karamürselli gençler ile buluştu

Karamürsel Öğretmen evin'de sabah düzenlenen pogramda Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım Uzun bir aradan sonra. Karamürselli gençler ile buluştu.

Karamürsel Belediye Meclis Toplantısında ağır sözler

Karamürsel'de yaklaşık 1 aydır 4 Temmuz mahallesi kırk merdiven bölgesin'de yaşayan vatandaşlar inanılmaz bir mağduriyet yaşıyorlar.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde Karamürselimizde bir siyasi parti başkanının, Karamürsel Belediye Başkanımızca Karamürsel’de bulunan tüm seçmenlere gönderilen mektuplarla ilgili olarak yaptığı, kendi siyaset anlayışını yansıtan cümlelerin yer aldığı basın açıklamasını ibretle okumuş bulunmaktayız.

İsmail Yıldırım, yazdığımız haberlere bir cevap versin de saçma sapan olduğuna halk karar versin!

Karamürsel Eski Belediye Binasının açılışında Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, sanal basına çattı. Bir süre önce sanal basında yer alan, Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım’la ilgili haberlere atıfta bulunan başkan, konuşmasında açtı ağzını yumdu gözünü tabikii konunun dışına taşarak ‘Sanal basında benim hakkımda yer alan yalan yanlış haberler hepsi saçma sapan asılsız’ diyerek bir bakıma bizleri kötülemek istedi, Karamürsel protokolünün karşısında. Madem yalan yanlış ve de saçma sapan haber veriyoruz buyurun mahkeme yolunuz açık.

Karamürsel’de 2015’ in İlk Fotoğrafları

Karamürsel yeni yıla sakin girdi Karamürsel yeni yıla sakin bir şekilde girdi. Polis ekipleri de vatandaşların huzur ve güvenliği için gece boyunca belli aralıklarla denetimler yaparken Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servinse fazla iş düşmeyerek sakin bir gece geçirdiler