Karamürselbelediyes Haberleri

Karamürselbelediyes Haberleri

Karamürsel Belediyesi'nden uygun fiyata kiralık iş yerleri

Karamürsel Belediyesi'ne ait Kayacık, 4 Temmuz, Kızderbent ve Ereğli Mahallelerindeki 5 adet işyeri kiraya verilecek. İşyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 4.000 TL ila 25.960 TL arasında değişiyor. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı meclisi gergin geçti!

Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclisi Yapıldı! Karamürsel Belediyesi Nisan Ayı Meclis oturumu gerçekleştirildi. Düzenlenen mecliste 8 gündem maddesi görüşülen meclis toplantısı biraz gergin geçti.

Timuçin Uysal annesini kaybetti

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürü Timuçin Uysal annesi İlhan Uysal yaşamını kaybetti. Merhumenin cenazesi 27.03.2023 (Pazartesi) bu gün Karamürsel Ulu Caminde

Karamürsel'de korkunç kaza tırın altında parçalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde

Önce makam geldi! Sonra büyük servetler!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "KARAMÜRSEL TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI" Mehmet Akdeniz ülke genelinde yaşanan asrın felaketi sonrası sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak ülke genelinde

Karamürsel deprem zedeler için seferber oldu

Tarihimizin en büyük felaketlerinden olan ve birçok vatandaşımızın etkilendiği, merkez üstü Kahramanmaraş olan deprem ile tüm ulusumuz ile sarsıldık. Karamürsel Belediyesi başta olmak üzere ilçe genelinde bulunan tüm stk

İsmail Yıldırım'ın davası mayıs ayında

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım twitter üzerinden yaptığı bir paylaşıma eleştiri yapan Ahmet Küçük isimli vatandaşa dava açtı.  

Büyükşehir’den Karamürsel’e terminal inşaatı başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yapılması için ihale gerçekleştirdi.

Yirmi yıllık büyük sorun sonunda çözüldü !

Karamürsel'de yıllardır binlerce insanın zarar görmesine neden olmuş olan ve yıllardır kimsenin çözmek için elini taşın altına koymadığı 101. Cadde sonunda yapılıyor.

Karamürsel Belediyesi 40 bin liraya arsa kiraya verecek!

Mülkiyeti Karamürsel Belediyesi’ne ait 8 adet işyeri, 1 adet tarla 20 Aralık 2022 tarihinde kiraya verilmek üzere 2886 sayılı yaranın

Karamürsel Belediyesi’ne ait 2 işyeri ihaleyle kiralanacak

Karamürsel Belediyesi’ne ait 2 adet işyeri kiraya verilecek    

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Karamürsel’deki tarihi caminin çevresi muhteşem oluyor

Büyükşehir, Karamürsel’in merkezinde bulunan Karabali Cami ve Hamam onarım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesine başladı

20 yıl sonra Tepeköy halkına bayram hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-130 Karayolu üzerinde yapılan Karamürsel Tepeköy Eşdüzey Kavşağı, tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kavşak düzenlemesi kapsamında sinyalizasyon, yol çizgileri, trafik işaret ve levhaları montajı da yapılarak kavşak kullanıma açıldı.

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

Mecit Erdoğan’ın acı günü

Mecit Erdoğan’ın acı günü Karamürsel Belediye Meclis üyesi Mecit Erdoğan, annesini kaybetti.  

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Artık Karamürsel Belediyesi e-devlette

Dijitalleşen dünyada nihayet Karamürsel Belediyesi 'de ayak uydurmayı başardı.

Karamürsel Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından ekteki linkte özellikleri belirtilen iş yerleri kiraya verilecektir.

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Altay Pirge yine muhteşem bir başarıya imza attı

Makedonya’da düzenlenen International Skopje Open 2022 Grappling (Pes Ettirme Güreşi) Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Altay Pirge kendi kilosunda şampiyon oldu.

Karamürsel Belediyesi 3 iş yeri kiraya verecek

Karamürsel Belediyesi tarafından 3 adet iş yeri kiraya verilecek. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre Karamürsel Belediyesi tarafından 3 adet iş yeri 2 bin 500 TL ile 5000 TL arasında kiraya verileceği bildirildi. Söz konusu çalışmanın 150 gün içinde bitirilmesi gerekiyor. Açık usulle yapılacak ihale 22 Şubat’ta gerçekleşecek. İhaleye katılmak isteyenler başvurularını esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapabilecek.

Bu acıya yürek dayanmaz!

Karamürsel'de küçücük çocukları mahallede bisiklet sürerken metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde hayatını kaybetmesi sonucunda açılan davada yargılanan herkes beraat etti.

Karamürsel'e çok yakıştı

Bu park Karamürsel'in havasını değiştirdi Her türlü spor branşına destekleriyle öne çıkan Büyükşehir, Karamürsel’de inşa ettiği sentetik buz pistini vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Zekiye Fitoz vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnalarından Suat Fitoz, Karamürsel Belediyesi personellerinden Murat Fitoz ve Nesrin Öz, Neslihan Ayçiçek'in anneleri Zekiye Fitoz vefat etti.

Karamürsel geleneksel kitap fuarına bütün halkımız davetli

Karamürselliler kitap fuarında buluşuyor Karamürselliler bu yıl 3.'sü düzenlenecek Karamürsel Kitap Fuarı'nda buluşacak.

Metin Yıldırım yoğun bakımda

Karamürsel Ereğli Kordonboyu Caddesi'nde bulunan Akşam Sefası Restaurant'ın sahibi olan Metin Yıldırım, geçtiğimiz hafta kent