Karamürselkolej Haberleri

Karamürselkolej Haberleri

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel Birey Koleji 2022-2023 mezuniyet töreni

Karamürsel Birey Anadolu Lisesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrenciler tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyacanını yaşadı.  

Karamürsel Birey Koleji Zirveyi Yine Kimseye Bırakmadı

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, ilçe genelinde düzenlenen ortaokullar arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek birinci oldu ve başarılarını tekrarladı.

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Sonuçlar açıklandı birinci Kocaeli'nden çıktı

İşte Kocaeli’nin YKS birincisi YKS sonuçları açıklandı. Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testi olmak üzere üç farklı oturumda gerçekleştirilen sınavda TYT ve YDT İngilizce birincisi Kocaeli’den Zeynep Dila Kuyucu oldu.    

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

MHRS'den randevu alacaklar dikkat! Doktorlar 6 gün iş bırakıyor

Kamu sağlık sendikası Hekimsen, doktorların mayıs ayında 6 gün iş bırakacaklarını duyurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada 5,6,17,18,26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtilirken "Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Eğitimde başarının adresi, Karamürsel Birey Koleji

Toplumda turizm bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli'nin Karamürsel

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Özel Karamürsel Birey Koleji LGS'de yine zirvede

LGS sınavına giren, Özel Karamürsel Birey Koleji öğrencilerinin tamamı büyük bir başarıya imza atmayı başardı.

Türkiye’nin en iyi özel okulu Karamürsel’den çıktı

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana eğitime yön veren Karamürsel Birey Koleji bu seferde, Türkiye sıralamasında birinci çıktı..

Tepeköy göleti 10 ay sonra su tutacak!  

İmalatındaki bazı hatalar nedeniyle su tutamayan Karamürsel Tepeköy’deki göletin ihale süreci tamamlandı.