Kasid Haberleri

Kasid Haberleri

Kasid tanıtım videosu büyük ilgi gördü

Karamürsel Sanayici İş insanları derneği kısa adı “KASİD” tanıtım videosu yayımlandı.

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

FSM BULVARINDA ADAMINA GÖRE İŞGAL !!!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı esnafı trafik yoğunluğu nedeni ile isyan etti

Engelliler Birliği'nden Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ne ziyaret

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Başkanvekili İbrahim İşçi ve beraberindeki yönetim,  Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği'ni ziyaret etti.

KARAMÜRSEL’DE VAKALAR YİNE ARTMAYA BAŞLADI

Karamürsel geneli için “Hayat Eve Sığar” uygulamasından son alınan verilere göre ilçe genelinde korona virüs vakalarında ciddi bir artış olduğu görüldü.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNİ YEDİRMEYİZ!

Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisinde görevli başarılı Doktor Halil İbrahim Erol’a ve Karamürsel Devlet Hastanesi’ne atılan bu iftira ve karalama kabul edilir gibi değil.

Karamürsel’de korona bir can daha aldı!

Karamürsel’de Korona bir can daha aldı. Karamürsel’in tanınmış ve sevilen simalarından futbol camiasının çok yakından tanıdığı Cihan Yardım’ın babası

Caniler denize köpek bağlayarak ölüme terk ettiler

Karamürsel'de caniler denizin içerisine bağladıkları köpeği ölüme terk ettiler. 

Karamürsel merkezde korku dolu anlar

Karamürsel Eski İzmit Caddesi üzerinde dün akşam geç saatlerde meydana gelen olayda silah seslerini duyan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Okulda korona virüs süreci nasıl yönetilecek? Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa ?

Bu sabah itibarıyla korona virüs sürecinde önemli bir adım atıldı. Okullarda ilkokul 2, 3, 4 ile 8, lise hazırlık ve 12'nci sınıf öğrencilerinin yanı sıra özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler yüz yüze eğitime başladı.

Karamürsel Belediyesi’nden tam destek

Karamürsel Belediyesi belediye binasına ve tören alanına Azerbaycan bayrakları ile donatarak Azerbaycan halkına ve hükümetine destek verdi.

İTFAİYE BİNASINDA İNANILMAZ REZİLLİK!

Kocaeli genelinde dün yaşanan sağanak yağmur ve dolu yağışında Kocaeli’nde bir itfaiye binasında itfaiyecilerin yaptığı hareketler binlerce vatandaşın tepkisine neden oldu.

Karamürsel sele teslim oldu!

Karamürsel’de dün beklenen dolu ve sağanak yağışı akşamüzeri geldi. Cuma pazarında birçok esnaf ve pazar yapmaya gelen vatandaş büyük bir mağduriyet yaşadı.

Karamürsel’de skandal görüntüler!

Karamürsel D-130 Karayolunda yapımı devam eden dalçık inşaatında yeterli tedbirlerin alınmaması ve umursamazlık yüzünden birçok vatandaş ölüm tehlikesi geçirdi.

Afrika'da artık Karamürsel'in su kuyusu var

Karamürsel El Ele Derneği tarafından başlatılan kampanya kapsamında Afrika’da yaptırılan su kuyusu, 18 ayın sonunda dualarla hizmete açıldı.

Kocaeli genelinde öğrencilere büyük jest

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA’ya erişimini sağlamak için hazırladığı 27 destek noktasını hizmete başlattı