Kastamonu Haberleri

Kastamonu Haberleri

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Komşu dahil 19 ilde artık maskesiz sokağa çıkılamayacak!

Maskesiz sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin sayısında artış yaşandı. Son olarak Kırklareli Valiliği de maskesiz olarak sokağa çıkmaya kısıtlama getirdi.

Kocaeli plakalı araçta üç komando askeri hayatını kaybetti

Komando askerlerinin bulunduğu otomobil ile kamyon çarpıştı. Kaza sonrası araçta bulunan 3 komanda feci şekilde hayatını kaybetti.

Karamürsel'de 2 Camiyi soyan hırsızlar, Kastamonu'da yakayı ele verdi

Karamürsel'de 2 Camiyi soyan hırsızlar Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yakalandılar.

Tersane işçisi yaşamını kaybetti

Tersanede kaynakçı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Abdullah Yazıcı, dün akşam Körfez'de geçirdiği feci bir kazada hayatını kaybetti.

Askerlerin Zehirlenme Sebebi Belli Oldu

Askerlerin neden zehirlendiği belli oldu

Kocaeli ve Birçok İlde 'Yasa dışı dinleme' iddiasıyla 28 polise gözaltı

Emniyet eski Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün, İstihbarat Şube eski Müdürü Mustafa Arık'ın da bulunduğu 12 ildeki 28 polis için 'usulsüz dinleme' soruşturması kapsamında gözaltı kararı verdi. Eskişehir Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, kurulan örgüte üye olmak, örgüte üye olmamakla birlikte yardım etmek, kamu görevlisinin resmi belgede bahteciliği, iftira, özel hayat ve haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi, kamu araçlarının usulsüz olarak suçta kullanılması' iddiları ile ilgili operasyon başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, Eskişehir merkezli eş zamanlı operasyonun Kırklareli, Kırşehir, Kastamonu, Karabük, Antalya, Kayseri, Kocaeli, Diyarbakır, Mersin,Sakarya ve Ankara ili olmak üzere 12 ili kapsadığı vurgulandı. Açıklamada, "Operasyon sonucunda; 1 ikinci sınıf Emniyet Müdürü, 2 üçüncü sınıf Emniyet Müdür, 1 dördüncü sınıf Emniyet Müdürü, 2 Emniyet Amiri, 1 başkomiser, 3 komiser yardımcısı ve 19 polis memuru olmak üzere 28 kişi hakkında adli işleme başlanılmış, 1 kişinin aranmasına devam edilmektedir."