Kayacık Haberleri

Kayacık Haberleri

Kayacık Mahalle muhtarı Erkan Soybelli oldu

Karamürsel'in önemli mahallelerinden biri olan Kayacık Mahallesi'nin yeni muhtarı, ilçenin sevilen simalarından Erkan Soybelli oldu.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Serkan Türkmen'in acı kaybı

Buber Group ve Karamürsel TV Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Elektrikli Bisiklet ve Taksi Çarpışması: 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

"Karamürsel, D-130 Karayolu - Dün Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Kayacık Mahallesi D-130 kara yolunda, Y.E.P.'nin kullandığı elektrikli bisiklet ile 41 T 6028 plakalı ticari taksi çarpıştı.

19 milyon TL'ye icradan deniz manzaralı arsa ve müstakil yapı  

Karamürsel'de bulunan 21 bin 733 metrekare deniz manzaralı müstakil yapı 19 milyon 148 bin TL'ye mahkemeden satılacak. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan

Merkezde korkutan yangın

Karamürsel Merkez'de korkutan yangın. Olay, Kayacık mahallesi menekşe sokak üzerinde bulunan Sarptuğ apartmanında çıkan yangın büyük panik yarattı.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Sezgin Altun'dan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen esnaflarından köfteci Nurettin'in küçük oğlu Sezgin Altun geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralandı. Olay D 130 karayolu Kayacık Mahallesi Amiral caddesi üzerinde meydana geldi.

KARAMÜRSEL MOHTİ OTEL - SPA - FİTNESS - RESTORAN - KAFE

Mehmet Oruç Mohti Otel ile bünyesine yeni bir tesis daha kattı. Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkiinde Şirin Kaptan

Bir grup Suriyeli plajı bir birine kattı!

Karamürsel'de hava sıcaklığının artması ile Kayacık Mahallesi Feneryolu üzerinde bir halk plajında çıkan tartışma, Suriye uyruklu oldukları iddia edilen bazı vatandaşlarla Türk aileler arasında çıktı.

Karamürsel Belediyesi'nden uygun fiyata kiralık iş yerleri

Karamürsel Belediyesi'ne ait Kayacık, 4 Temmuz, Kızderbent ve Ereğli Mahallelerindeki 5 adet işyeri kiraya verilecek. İşyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 4.000 TL ila 25.960 TL arasında değişiyor. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Amerikan mahallesinde korkutan yangın

Karamürsel Kayacık Mahallesi Karanfil sokak üzerinde çıkan yangın panik yarattı.

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Korkunç trafik kazası 1 kişi ağır yaralı

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde bir araç yayaya çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralının bilincinin kapalı olduğunu ve durumunun ağır olduğu dile getirdiler.

Polis noktası önünde korkutan kaza 2 yaralı!

Karamürsel, Kayacık mahallesi D-130 Karayolu ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktası ışıklarda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kayacık muhtarı Serkan Türkmen duyarsız kalmadı

Karamürsel’in gönüllü kurtarıcıları Temelleri 1999 Gölcük Depremi'nde atılan 'Mahalle Afet Gönüllüleri' projesi, Karamürsel'de tekrar hayat buldu.  

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Ters şeride koca otobüsü yolun ortasına bırakıp 6 saat trafiği felç etti

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan olay bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Olay Kayacık mahallesi, Feneryolu caddesi üzerinde meydana geldi. 77 Plakalı serv

Karamürsel'de bomba alarmı!

Karamürsel Kayacık mahallesi 221.cadde üzerine bırakılan siyah renkli çanta vatandaşlara bomba korkusu yaşattı.

Kontrolden çıkan araç evin bahçesine uçtu

Kayganlaşan yol nedeni ile kontrolden çıkan araç yol kenarında bulunan bir evin bahçesine düştü. Kayacık mahallesi 204. Cadde üzeri D 595 yolu üzerinde seyir halinde olan,

AVUKATIN VURULMA ANI KAMERALARA BÖYLE TAKILDI

Avukatın vurulma anı kameralara böyle takıldı. Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı.   Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası